Hvad søger du?

Sydamerika på tværs

Chile og Argentina med én afstikker til Brasilien

Oplev det ypperste af Sydkeglens natur: Iguazu vandfaldene. Majestætiske vulkaner. Endeløse vidder. Et søhøjland med et af verdens bedste udgifter.

Mærk atmosfæren i de pulserende hovedstæder Santiago og Buenos Aires og mød kontrasterne på øen Chiloé med pælehytter og trækirker.

Rejsen giver enestående naturoplevelser, men også indtryk af en kultur, som er et eksotisk mix af moderne europæisk, spansk og ikke mindst indiansk oprindelig kultur.

Rejsen inkluderer ikke mindre end 4 flyvninger, der bringer os til de store seværdigheder på forholdsvis kort tid - og på tværs af Sydamerika.

Se dagsprogram
16 dage Pris Rejseleder Status Information
4. nov 23 til
19. nov 23
37.690 kr Lukas Bo Lützer Ledige pladser Bestil rejse

Vælg denne rejse med Viktors Farmor fordi:

  • Vi ser Iguazu-vandfaldene både fra den brasilianske og argentinske side
  • Vi oplever den magiske ø Chiloé med pælehytter, trækirker, markeder og fiskerlandsbyer
  • Vi besøger Chiles ældste nationalpark, Perez Rosales, med smukke vandfald
  • Tager tager på vandretur over lavamarkerne ved Osorno-vulkanen
  • I Søhøjlandet får vi den syvende bedste udsigt i verden fra Campanario-bjerget
  • Vi oplever den latinamerikanske farverige og pulserende livsrytme i Buenos Aires

Max 19 deltagere!

Vis alle dage Skjul alle dage

Vi flyver fra Kastrup Lufthavn, medmindre andet er angivet.

Efter indkvartering og hvil på hotellet skal vi på en byrundtur i Santiago, hvor vi får indtryk af både den historiske del af byen og de mere moderne kvarterer. Vi starter med at besøge regeringsbygningen La Moneda og vandrer en tur i gågaderne Huérfanos og Ahumada. Vi giver os god tid på den berømte Plaza de Armas, der er omgivet af historiske bygninger, bl.a. katedralen. På pladsen er der et livligt folkeliv omkring det store springvand. Her ses hyppigt kunstnere, der udstiller deres seneste værker. Vi kører over floden til bydelen Bellavista, en bydel for kunst og kultur. Herefter fortsætter vi til Pueblito Los Dominicos, hvor der findes mange butikker med kunsthåndværk.

Vi har en overnatning i Santiago.

Måltider:  Aftensmad

Om morgenen kører vi til lufthavnen for at flyve til havnebyen Puerto Montt, der ligger i søhøjlandet. Efter frokost gør kører vi til et udkigspunkt, hvor vi får en flot udsigt ned over byen og havnen.  Herfra kører vi den korte vej til Puerto Varas, hvor vi overnatter.

Puerto Varas blev dannet i midten af 1800-tallet af tyske immigranter. Her er træhuse bygget i traditionel tysk arkitektur og den smukke trækirke
Iglesia del Sagrado Corazón de Jesus. Byen ligger lige ned til Llanquihue-søen med en fantastisk smuk udsigt over til både Osorno- og Calbuco-vulkanerne. Vi går en tur i den hyggelige by.

Måltider: Morgenmad og frokost

Vi kører ud til færgelejet for at sejle til øen Chiloé, en sejltur på ca. 30 minutter. Der er chancer for at se søløver og delfiner.

Vi går i land og kører nu til Ancud bugten. Den lille by Ancud har et lille spændende frugt- og fiskemarked. Hvis muligt, besøger vi desuden det lokale museum. Vores lokale guide vil berette om myterne og historien om Chiloé samt give en fin introduktion til livet som det leves på denne helt magiske ø.

Vi kører nu på grusvej til stillehavskysten. Vi sejler i små både ud til to små øer, hvor både Humboldt pingviner og Magellan pingviner yngler. I små både kommer vi tæt på nogle af pingvinerne. Der er også mulighed for at se søløver, pelikaner mm. Frokosten indtages på en lille lokal restaurant på stranden. Sidst på eftermiddagen kører vi til Castro, hovedbyen på Chiloé, hvor vi overnatter på hotel.

NB: Pingviner kan normalt kun ses fra november til marts

Måltider: Morgenmad og frokost

Formiddagen bruger vi til en lille bytur i Castro.

Her skal vi se de traditionelle palafitos, der er hytter bygget på pæle. Vi ser også den majestætiske trækirke, der er på Unescos liste over verdens kulturarv. På en slentretur gennem byen kommer vi også forbi markedet, hvor der bl.a. sælges uldprodukter og kunsthåndværk, der er produceret på øen.

Om eftermiddagen kører vi til den nordlige del af øen til fiskerlandsbyen Dalcahue. Der er en hel speciel atmosfære i denne lille fiskerby med de rustikke huse og traditionelle fiskerbåde. Sidst på eftermiddagen sejler vi tilbage til fastlandet.

Vi har to overnatninger i Puerto Varas.

Måltider: Morgenmad og frokostmadpakke

En dag med store naturoplevelser. Vi kører til Vicente Perez Rosales, den ældste nationalpark i Chile, grundlagt i 1926. Vi gør holdt ved vandfaldet Petrohué. Herfra vandrer vi ad en sti til forskellige andre smukke vandfald, nogle af dem nærmest krystalgrønne i farven. Derefter kører vi til Osorno vulkanen (1300 m.o.h.), hvor vi skal på en ca. 3 km. vandretur over lavamarkerne (akkumuleret højdemeter: 250 m.). Herfra er der imponerende udsigter over Llanquihue søen. På en klar dag kan vi se Stillehavet. Efter vandringen er der tid til frokost og lidt afslapning på det hyggelige cafeteria helt oppe ved snegrænsen. Der vil være udsigt til søen ”Todos Los Santos” samt flere snedækkede vulkaner. Sidst på eftermiddagen kører vi tilbage til vores hotel i Puerto Varas.

Måltider: Morgenmad og frokost

Vi krydser grænsen til Argentina. Køreturen varer ca. seks timer. Ruten byder på mange flotte udsigter til søer og bjerge. Efter ankomst spiser vi frokost.

Om eftermiddagen tager vi på en kort byrundtur.

Indkvartering i Bariloche på hotel nær ved søen, hvor vi har tre overnatninger.

Måltider: Morgenmad og frokost

Vi starter dagen med at køre til Campanario bjerget, hvor vi skal med stolelift op på bjerget. National Geographic har udnævnt udsigten fra dette lille bjerg til at være den syvende bedste udsigt i verden!! Efter en tid på bjerget vil vi tage stoleliften nedad igen.

Vi kører nu ud til et fantastisk naturområde, også kaldet ”Switzerland of Argentina”. Her tager vi på en vandretur gennem smukke skovstrækninger. Indimellem er der imponerende panoramaudsigter. Først på eftermiddagen er vi tilbage i Bariloche og har resten af dagen fri på egen hånd. Aftensmad på hotellet.

Måltider: Morgenmad og aftensmad

Heldagsudflugt til Victoria øen. Vi kører til Panuelo havnen, hvorfra vi sejler til Victoria Island. Her er der forskellige gode vandrestier. Efter vandringen går vi igen om bord og vi sejler til den berømte ”Bosque de Arrayanes” (myrte-skoven), en helt unik skov. Efter besøget her og en kort vandretur sejler vi tilbage til Panuelo havnen, hvorfra vi kører til vores hotel.
Vi spiser frokost ombord på båden.

Måltider: Morgenmad og frokost

I dag kører vi til lufthavnen for at flyve til Buenos Aires.

Afhængig af flytiderne er der tid på egen hånd i Bariloche eller i Buenos Aires. 

Buenos Aires er en charmerende blanding af en kosmopolitisk aristokratisk by med atmosfære som i de europæiske hovedstæder og en latinamerikansk farverig og pulserende livsrytme. Det er denne blanding, der gør byen så original og levende.

Vi har to overnatninger i Buenos Aires.

Måltider: Morgenmad og aftensmad

I formiddagen skal vi se lidt nærmere på denne dejlige by. På vores byrundtur oplever vi 9. de Julio Avenue, verdens bredeste boulevard, vi ser den store plads, Plaza de Mayo, samt regeringsbygningen Casa Rosada, domkirken og parlamentet. Vi skal også en tur i forskellige interessante bydele: San Telmo, hvor der spilles tangomusik i gaderne, og La Boca med de små farvestrålende huse. Vi ser desuden Palermo parkerne og Recoleta, byens mest elegante kvarter.

Resten af dagen er fri til på egen hånd at udforske Buenos Aires.

Rejselederen har flere gode forslag til både sightseeing og shopping.

Måltider: Morgenmad

Vi flyver til Iguazú, hvor vi skal opleve de verdensberømte vandfald.

I dag skal vi opleve de fantastiske vandfald fra den brasilianske side. Der er 270 fald i tre kms bredde og et fald på ca. 80 m. Faldene er bredere end Victoria Falls og højere end Niagara Falls. Vandet falder smukt mellem brune klipper og grøn regnskov, og alt er indrammet af Iguazú nationalparkens 185.000 ha. Vi tager på en vandretur, der starter fra Das Cataratas Hotel og slutter i canyonen ved Devil’s Throat (Djævlens Gab), en vandring på ca. en time.

Herefter kører vi til vores hyggelige hotel, hvor vi har to overnatninger.

Måltider: Morgenmad og aftensmad

Vi skal på heldagstur på den argentinske side af vandfaldene. Her kommer vi endnu tættere på faldene. Ved det 90 m. høje fald ”Djævlens Gab” kan man føle de stærke vandstænk på huden og man kan opleve at se de store regnbuer i luften. På dette sted vælter der 1500 m3 vand ud over kanten i sekundet.

Den første vandretur vi skal på er en 500 m lang sti, hvorfra vi ovenfra ser faldene Two Sisters, Bosseti, Adam and Eve, Bernabe Mendez, Mbiguá og San Martín.

Derefter skal vi på en vandring nedenfor vandfaldene.

Vi vender herefter tilbage til vores hotel.

Om aftenen spiser vi på restaurant i byen.

Måltider: Morgenmad og aftensmad

I dag flyver vi tilbage til Buenos Aires, hvor vi skal bo den sidste nat. Om aftenen oplever vi et legendarisk tango show, mens vi nyder en lækker middag.

Måltider: Morgenmad og aftensmad

Vi kører til lufthavnen hvor hjemrejsen begynder.

Måltider: Morgenmad

Alle planlagte afgange

16 dage Pris Rejseleder Status Information
4. nov 23 til
19. nov 23
37.690 kr Lukas Bo Lützer Ledige pladser Bestil rejse