Logo

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen foregår på Viktors Farmors Facebook-væg på opslaget med overskriften: “KONKURRENCE – Hvilken af Viktors Farmors rejser til Sri Lanka vil du helst med på?”

Denne Facebook-konkurrence er oprettet og drevet af:

Viktors Farmor
Ønsbækvej 16A
Studstrup
8541 Skødstrup

info@viktorsfarmor.dk
Tlf. 86 22 71 81

Konkurrencen er ikke oprettet eller drevet af Facebook Inc. – så konkurrencen er hverken sponsoreret, administreret af eller associeret med Facebook.

Som deltager i konkurrencen vil du udelukkende få tilsendt Facebook-meddelelser, som omhandler konkurrencen. Dine oplysninger vil ikke blive givet videre til 3. part.

Præmie

Du deltager i konkurrencen om bogen "Turen går til Sri Lanka". Der trækkes to vindere.

Præmierne har en værdi af 190 DKK pr. stk. og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter. Viktors Farmor betaler en evt.  præmieafgift til SKAT.

Hvem kan deltage?

Kun brugere, der svarer fyldestgørende på konkurrencespørgsmålet, deltager i konkurrencen.

Deltagere, der ikke 'synes godt om’ Viktors Farmor på Facebook, når vinderen bliver fundet, deltager på lige vilkår med deltagere, der ’synes godt om’ Viktors Farmor.

Deltagere, der forsøger at manipulere konkurrencen, bliver udelukket.

Konkurrencen er åben for personer over 15 år, der bor i Danmark. Viktors Farmors ansatte og deres nærtstående kan ikke deltage.

Vinder

Der udvælges en tilfældig vinder blandt alle deltagere med fyldestgørende svar.

Konkurrencen afsluttes d. 16/09/2017 kl. 10, og vinderens navn offentliggøres på konkurrenceopslaget / i nyhedsbrevet. Præmien modtages pr. post med alm. levering. Præmien bortfalder, hvis ikke vi får kontakt til vinderen.

Kontakt

Spørgsmål om konkurrencen rettes til Viktors Farmor. Ved deltagelse accepterer du at blive kontaktet af konkurrenceafholder via Facebook, såfremt du er den heldige vinder.

Viktors Farmor baggrundsbillede