Logo

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen foregår på https://viktorsfarmor.48k.dk/ og linkes til fra Viktors Farmors Facebook-væg på opslaget med overskriften: “Julekalender 2017”

Denne konkurrence er oprettet og drevet af:

Viktors Farmor
Ønsbækvej 16A
Studstrup
8541 Skødstrup

info@viktorsfarmor.dk
Tlf. 86 22 71 81

Konkurrencen er ikke oprettet eller drevet af Facebook Inc. – så konkurrencen er hverken sponsoreret, administreret af eller associeret med Facebook.

Som deltager i konkurrencen vil du få tilsendt e-mail remindere, som omhandler konkurrencen. Dine oplysninger vil ikke blive givet videre til 3. part. Du tilmelder dig samtidig Viktors Farmors nyhedsbrev, som du til enhver tid kan framelde igen. Modtager du allerede nyhedsbrevet, får du naturligvis stadig kun det ene tilsendt.
 

Præmie

Ved at svare på daglige spørgsmål deltager du i konkurrencen om dagens kalendergave (se samlet oversigt nedenfor). Kalendergaverne har en individuel værdi af ca. 200 kr. pr. stk og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter.

Du deltager også i konkurrencen om hovedpræmien, der er 2 pladser på grupperejsen Irans Højdepunkter i 2018 med Viktors Farmor og Turkish Airlines. Datoen kan vinderen selv være med til vælge ud fra de udbudte datoer på viktorsfarmor.dk. Der trækkes 1 vinder af hovedpræmien.

Hovedpræmien har en værdi af 30.000 DKK og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter. Viktors Farmor betaler en evt.  præmieafgift til SKAT.

Hovedpræmien er til dels sponsoreret af Turkish Airlines og visse kalendergaver er sponsoreret af Nordisk Korthandel (Scanmaps). Konkurrenceansvaret hviler på Viktors Farmor.
 

Hvem kan deltage?

Kun brugere, der svarer fyldestgørende på konkurrencespørgsmålet, deltager i konkurrencen.

Deltagere, der ikke 'synes godt om’ Viktors Farmor på Facebook, når vinderen bliver fundet, deltager på lige vilkår med deltagere, der ’synes godt om’ Viktors Farmor.

Konkurrencen er åben for personer over 18 år, der bor i Danmark. Viktors Farmors ansatte og deres nærtstående kan ikke deltage. Ligeledes kan freelanceansatte hos Viktors Farmor ikke deltage.
 

Vinder

Svarer du rigtigt på dagens spørgsmål deltager du i lodtrækningen og dagens kalendergave og får samtidig et lod i konkurrencen om hovedpræmien. Vinderen af rejsen trækkes ved tilfældig lodtrækning blandt alle, der har svaret korrekt på minimum 1 spørgsmål i Viktors Farmors julekalender. Viktors Farmor forbeholder sig ret til at diskvalificere personer ved begrundet mistanke om snyd. Vinderne får direkte besked via den mailadresse, der bruges til at deltage i konkurrencen.

Konkurrencen er aktiv i perioden 01. december 2017 - 24. december 2017. Konkurrencen er gratis og ikke købsbetinget. Ved konkurrencens afslutning d. 24/12/2017, offentliggøres vinderens navn på Facebook / i nyhedsbrevet. Kalendergavepræmier modtages pr. post med alm. levering. Præmierne bortfalder, hvis ikke vi får kontakt til vinderen.
 

Kontakt

Spørgsmål om konkurrencen rettes til Viktors Farmor. Ved deltagelse accepterer du at blive kontaktet af konkurrenceafholder via mail, såfremt du er den heldige vinder.

 

Præmieoversigt

1. december: Turen går til Indien
2. december: Taskeparaply
3. december: Turen går til Sydafrika
4. december: Adapter
5. december: Turen går til Argentina og Chile
6. december: Vandrestave
7. december: Turen går til Nepal
8. december: Myggenet
9. december: Turen går til Kina
10. december: Gavekort til Spejder Sport
11. december: Turen går til Sri Lanka
12. december: Sammenklappelig vandflaske
13. december: Turen går til Estland, Letland, Litauen
14. december: London City Light (sponsoreret af Nordisk korthandel)
15. december: Hurtigttørrende håndklæde
16. december: Colombia kaffe
17. december: Adapter (sponsoreret af Nordisk korthandel)
18. december: Turen går til Israel og Palæstina
19. december: Sjal fra Indien
20. december: Verdenspuslespil (sponsoreret af Nordisk korthandel)
21. december: Pakkepose
22. december: Turen går til Marokko
23. december: Nakkepude
24. december: Rejse for to til Irans Højdepunkter med Turkish Airlines (flybilletter sponsoreret af Turkish Airlines)

Viktors Farmor baggrundsbillede