Logo

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen foregår på Viktors Farmors Facebook-væg på opslaget med overskriften: “KONKURRENCE: Del dit bedste pakketip"

Denne konkurrence er oprettet og drevet af:

Viktors Farmor
Ønsbækvej 16A
Studstrup
8541 Skødstrup

info@viktorsfarmor.dk
Tlf. 86 22 71 81

Konkurrencen er ikke oprettet eller drevet af Facebook Inc. – så konkurrencen er hverken sponsoreret, administreret af eller associeret med Facebook.

Som deltager i konkurrencen vil du udelukkende få tilsendt Facebook-meddelelser, som omhandler konkurrencen. Dine oplysninger vil ikke blive givet videre til 3. part.
 

Præmie

Ved at dele dit bedste pakketip under opslaget, deltager du i konkurrencen om en Asivik rygsæk indeholdende et myggenet, en sammenfoldelig drybag, et drikkedunksnet, Erika Fatlands "Sovjetistan" samt en overraskelse. Præmien har en værdi af i alt 749 kr.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter. Viktors Farmor betaler præmieafgiften til SKAT. Konkurrenceansvaret hviler på Viktors Farmor.
  

Hvem kan deltage?

Kun brugere, der svarer fyldestgørende på konkurrencespørgsmålet, deltager i konkurrencen.

Deltagere, der ikke 'synes godt om’ Viktors Farmor på Facebook, når vinderen bliver fundet, deltager på lige vilkår med deltagere, der ’synes godt om’ Viktors Farmor.

Konkurrencen er åben for personer over 18 år, der bor i Danmark. Viktors Farmors ansatte og deres nærtstående kan ikke deltage. Ligeledes kan freelanceansatte hos Viktors Farmor ikke deltage.
 

Vinder

Der trækkes en vinder blandt alle deltagere med fyldestgørende svar. Konkurrencen afsluttes d. 30/11/2018 kl. 12, og vinderens navn offentliggøres på konkurrenceopslaget. Vinderen kontaktes direkte. Præmien bortfalder, hvis ikke vi får kontakt til vinderen.
  

Kontakt

Spørgsmål om konkurrencen rettes til Viktors Farmor. Ved deltagelse accepterer du at blive kontaktet af konkurrenceafholder via mail, såfremt du er den heldige vinder.

 

Viktors Farmor baggrundsbillede