Logo

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen foregår på https://viktors-farmor.leadfamly.com/jul, og der findes link på Viktors Farmors Facebook-side og forsiden på viktorsfarmor.dk. 

Denne konkurrence er oprettet og drevet af:

Viktors Farmor
Ønsbækvej 16A
Studstrup
8541 Skødstrup

info@viktorsfarmor.dk
Tlf. 86 22 71 81

Konkurrencen er ikke oprettet eller drevet af Facebook Inc. – så konkurrencen er hverken sponsoreret, administreret af eller associeret med Facebook.

Som deltager i konkurrencen vil du få tilsendt e-mail remindere, som omhandler konkurrencen. Dine oplysninger vil ikke blive givet videre til 3. part. Du tilmelder dig samtidig Viktors Farmors nyhedsbrev, som du til enhver tid kan framelde igen. Modtager du allerede nyhedsbrevet, får du naturligvis stadig kun det ene tilsendt.
 

Præmie

Ved at svare på daglige spørgsmål deltager du i konkurrencen om 4 adventspræmier samt en hovedgevinst. (se samlet oversigt nedenfor). Adventspræmierne har en individuel værdi af hhv. 600 kr., 299 kr., op til 2.000 kr. og 995 kr.. De kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter. Præmierne er sponsoreret af Viktors Farmor, Spejder Sport, Folkeuniversitetet og Nordisk Korthandel. 

Du deltager også i konkurrencen om hovedpræmien, der er et rejsegavekort til Viktors Farmor på 5.000 kroner. Viktors Farmor betaler en evt. præmieafgift til SKAT.

Konkurrenceansvaret hviler på Viktors Farmor.

 

Hvem kan deltage?

Kun brugere, der svarer fyldestgørende på konkurrencespørgsmålet, deltager i konkurrencen.

Konkurrencen er åben for personer over 18 år, der bor i Danmark. Viktors Farmors ansatte og deres nærtstående kan ikke deltage. Ligeledes kan freelanceansatte hos Viktors Farmor ikke deltage.
 

Vinder

Svarer du rigtigt på dagens spørgsmål, får du et lod i konkurrencen - dog max. 1 lod pr. dag. Hver adventssøndag samt d. 24. december trækker vi lod blandt alle korrekte besvarelser. Vinderne trækkes ved tilfældig lodtrækning. Jo flere lodder du har, jo større chancen har du for at vinde. Viktors Farmor forbeholder sig ret til at diskvalificere personer ved begrundet mistanke om snyd. Vinderne får direkte besked via den mailadresse, der bruges til at deltage i konkurrencen.

Konkurrencen er aktiv i perioden 01. december 2017 - 24. december 2017. Konkurrencen er gratis og ikke købsbetinget. Ved konkurrencens afslutning d. 24/12/2017, offentliggøres vinderens navn på Facebook / i nyhedsbrevet. Kalendergavepræmier modtages pr. post med alm. levering. Præmierne bortfalder, hvis ikke vi får kontakt til vinderen.
 

Kontakt

Spørgsmål om konkurrencen rettes til Viktors Farmor. Ved deltagelse accepterer du at blive kontaktet af konkurrenceafholder via mail, såfremt du er den heldige vinder.

 

Præmieoversigt

1. søndag i advent: En bogpakke fra Viktors Farmor om brandvarme emner og velbesøgte destinationer
2. søndag i advent: En praktisk sammenfoldelig drybag fra Spejder Sport
3. søndag i advent: 2x2 ’fritvalgs’ tilmeldinger til forelæsningsrækker ved Folkeuniversitetet
4. søndag i advent: Det flotte The Times Comprehensive Atlas of the World fra Nordisk Korthandel
24. december: Hovedgevinsten: Et rejsegavekort til Viktors Farmor på 5.000 kr.

Viktors Farmor baggrundsbillede