Logo

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen foregår på Viktors Farmors hjemmeside (www.viktorsfarmor.dk) som sleek-note pop-up vinduer.

Denne konkurrence er oprettet og drevet af:

Viktors Farmor
Ønsbækvej 16A
Studstrup
8541 Skødstrup

info@viktorsfarmor.dk
Tlf. 86 22 71 81

Som deltager i konkurrencen vil du udelukkende få tilsendt det nyhedsbrev, du tilmelder dig. Dine oplysninger vil ikke blive givet videre til 3. part.
 

Præmie

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, deltager du i den månedlige udtrækning af en bogpakke med spændende rejselitteratur. Indholdet vil variere, men har en ca. værdi på 5-700 kr. pr. udtrækning.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter. Viktors Farmor betaler eventuel præmieafgift til SKAT. Konkurrenceansvaret hviler på Viktors Farmor.
  

Hvem kan deltage?

Alle, der tilmelder sig eller er tilmeldt Viktors Farmors nyhedsbrev, deltager i konkurrencen.

Konkurrencen er åben for personer over 18 år, der bor i Danmark. Viktors Farmors ansatte og deres nærtstående kan ikke deltage. Ligeledes kan freelanceansatte hos Viktors Farmor ikke deltage.
 

Vinder

Der trækkes en vinder hver måned blandt nye og gamle nyhedsbrevsmodtagere. Vinderens navn offentliggøres i et nyhedsbrev. Vinderen kontaktes direkte. Præmien bortfalder, hvis ikke vi får kontakt til vinderen.
  

Kontakt

Spørgsmål om konkurrencen rettes til Viktors Farmor. Ved deltagelse accepterer du at blive kontaktet af konkurrenceafholder via mail, såfremt du er den heldige vinder.