Hvad søger du?

Plant et træ i Himalaya

Har du lyst til at støtte et projekt, som Viktors Farmor kan stå inde for?

Viktors Farmor har indgået et samarbejde med det private NGO-projekt ”Plant et træ i Himalaya”, som går ud på at genplante træer og skabe skov på meget stejle bjergskråninger i dalen Gram Sabha Kotli i den indiske delstat Uttarakhand. Tung og vedvarende regn skyller i perioder huse væk og ødelægger markerne i dalen. Genplantning af kraftige træer med stort rodnet afhjælper problemet og skaber ny skov.

En anden effekt af NGOens tilstedeværelse i området er uddannelse af kvinder, teenagepiger og små piger. 

Viktors Farmor skulle i 2020 have sendt penge til projektet, men coronaen har sat en midlertidig stopklods for, at det logistisk og økonomisk kan lade sig gøre lige nu. Penge til projektet går, når det igen bliver muligt, til:

  • Indkøb af ca. 5.000 små træer af en særlig egesort
  • Transport til Kotli
  • Transport fra vej til mark/bjergside
  • Plantning af træerne
  • Gødning
  • Hegn til beskyttelse

Læs mere om projektet og om hvordan du med 150 kr. om året selv kan bidrage til "Plant et træ i Himalaya" her: http://mithimalayatrae.dk/

Situationen under corona-pandemien:
Corona situationen har desværre haft stor betydning for NGOens arbejde. Nedlukningen her i Danmark, har betydet at Viktors Farmors donationen er sat i bero. I Indien har de ligeledes haft nedlukning især i Delhi, hvor den indiske del af projektet har deres administration. 

I landsbyerne i Himalaya har smitten ikke været helt så voldsom, men landsbyerne er isolerede, og der har ikke været adgang for udefrakommende. Det har betydet at en del af aktiviteterne i projektet er på stand by.

Opdateret 27.10.20