Hvad søger du?

Latinamerikansk aften i Billund Lufthavn 

Viktors Farmor har arrangeret grupperejser i Latinamerika i rigtigt mange år. Denne aften kan du høre om tre af de mest populære af slagsen, når tre rejseledere fortæller om deres respektive yndlingslande i Latinamerika.

Sol over Machu Picchu blandt de magiske bjerge. Foto Kathrine Svejstrup

Sol over Machu Picchu blandt de magiske bjerge. Foto Kathrine Svejstrup

Costa Rica, Peru og Ecuador kan du flyve til fra Billund, da vi benytter os af KLMs gode forbindelse til Latinamerika, hvor vi flyver om morgenen og ankommer samme aften (lokal tid) til hhv. Quito, Lima eller San José.

Kirsten Gynther Holm er stifter og medejer af Viktors Farmor og rejser til Costa Rica hver vinter med en gruppe. På vores grupperejser i Costa Rica kommer vi både rundt til fods og til vands samt selvfølgelig i bus, når vi skal rundt og opleve landet med den store biodiversitet og fuld fokus på et grønt aftryk.

 

Det tretåede dovendyr kan dreje hovedet næste 180 grader. Foto Hanne Christensen

Det tretåede dovendyr kan dreje hovedet næste 180 grader. Foto Hanne Christensen

Gudik Holm Plews er medejer af Viktors Farmor. Hans hjerte banker for Peru, og han har de sidste 10 år kræset om grupperejserne hertil, så de hele tiden er aktuelle og relevante.

Der er ikke bare fokus på inkaruiner og flot natur. Gastronomien spiller en stor rolle på rejserne, hvor man kommer vidt omkring det peruanske køkken, som er meget varieret og utroligt delikat.

Vinni Madsen er biolog og erfaren rejseleder i Latinamerika for Viktors Farmor. Hun fortæller om rejserne til Ecuador og Galapagos, som er en enormt alsidig rejse, hvor der både er uforglemmelige naturoplevelser i Amazonas og på Galapagosøerne, men også tid til at dykke ned i inkaernes levn fra den nordligste del af deres rige.

Efter de tre foredrag, som hver varer en halv time, vil der være lodtrækning om flotte præmier sponseret af bl.a. KLM.

Vi ses d. 24. november 19:00-21:00 i Billund Lufthavn

Alle deltagere får desuden 20% på tax free ved at deltage i foredragsaftenen.


Meld dig til ved at klikke her. 

NB: Det er kun muligt at melde én person til ad gangen. Hvis I f.eks. er to, der ønsker at deltage, skal I hver især melde jer til. Dette er for at få adgang til Billund Lufthavns områder.