Logo

Aino Stokkendahl

Drivkraft, nysgerrighed og eventyrlyst har aldrig fejlet noget hos Aino. Rejser har bragt hende hele vejen op igennem Syd- og Mellemamerika, fra Chile til Mexico. Og fra New Zealand gennem Australien og Sydøstasien til slutdestination i Vietnam.

I Afrika har Aino skrevet projekt om malariaprofylakse hos masaier i grænselandet mellem Kenya og Tanzania. I Marokko har landets farver, mosaikker og paladser sneget sig ind under huden. Og i Asien har Indien, Sri Lanka og det helt unikke og tankevækkende Bhutan for evigt brændt sig fast i bevidstheden. Senest har den oversete perle Oman været en fantastisk øjenåbner med sin venlige og imødekommende befolkning og imponerende natur.

Det er især mødet med mennesker fra andre kulturer, der optager Aino. Forskellige samfundsgrupper i de enkelte lande, traditioner og ikke mindst hverdagslivet. Det er interessant med de nære relationer og oplevelser, der kan opstå i mødet med folk i forbindelse med deres daglige gøremål. Det giver stof til eftertanke og måske endda smil på læben.

Aino har en forkærlighed for at fotografere og for kunsthåndværk, kunst og arkitektur, men hun nyder også at vandre og opleve naturen på nært hold.

 

Der er i øjeblikket ikke planlagt rejser med Aino Stokkendahl.
Viktors Farmor rejseleder Aino Stokkendahl i Wahiba Sands, Oman