Hvad søger du?

Anders Brinn Andersen

Anders har indtil 2019 boet fem år i Guyana i Sydamerika og arbejdet med udvikling af bæredygtig turisme i samarbejde med landets oprindelige befolkning. 

Samtidig har Anders arbejdet som overlevelses-instruktør og som ekspeditionsleder i regnskoven.

Her har Anders fordybet sig i dyreliv, traditionel kultur og fysiske udfordringer. Sammen med gæster og kollegaer fra landsbyerne er de gået "på jagt" med kameraer efter nogle af den tropiske verdens mest sjældne dyr.

Udover Amazonas har Anders arbejdet i Tanzania og boet med nogle af verdens sidste jægere og samlere ved pygmæer, dybt inde i den vestafrikanske jungle i Republikken Congo. "At opleve verdens traditionelle kulturer er facinerende, og selvom mange steder optages i den omkringliggende verden, så er vores verden stadig fuld af steder, hvor naturen og oprindelige traditioner stadig hersker".

Når Anders ikke leder rejser, arbejder han med TV produktioner i Danmark og i udlandet. Her kommer hans mange erfaringer med logistik til gode, når TV-hold skal optage alt fra dokumentarer til reality TV.

 

 

Der er i øjeblikket ikke planlagt rejser med Anders Brinn Andersen.
Anders Brinn Andersen - rejseleder for Viktors Farmor - som både leder grupper og tv-hold i junglen i Sydamerika og Caribien.