Logo

Anne M Sørensen

Siden Anne som nybagt student drog til Mexico med sin rygsæk i 1976, har hun haft Latinamerika i blodet. To år senere havde hun erhvervet sig lidt flere spanskkundskaber og vendte tilbage for at arbejde på et rejsebureau i Mexico City.

Tilbage i Danmark blev Anne uddannet som journalist og siden 1988 har hun arbejdet på Politikens udlandsredaktion med Latinamerika som område. Hun har blandt andet været udstationeret fem år for avisen i Mexico, hvorfra hun dækkede hele Latinamerika, og for ni år siden besluttede hun og hendes chilenske mand, Eduardo, der har boet mange år i Danmark, at flytte til Chile, hvor de købte en vinmark og byggede et hotel.

Der er ikke det land, Anne ikke har rejst tyndt i Latinamerika, og det har altid været hendes store glæde at formidle og fortælle historier fra en verdensdel, der ganske vist har en fælles fortid, men hvor hvert land alligevel har sin egen historie, kultur og fortælling. Hun elsker at dele de fortællinger med sine læsere og gæster hos Viktors Farmor.
Anne har skrevet flere bøger, herunder ”Turen går til Mexico” (med Claes Amundsen) og biografien ”Fidel” fra Cuba.
 

Rejseleder Anne M Sørensen er bosat i Chile.
Viktors Farmor baggrundsbillede