Logo

Anne Wolsing

Anne tabte sit hjerte til Israel, da hun skrev en afsluttende opgave i forbindelse med et studie om diabetes blandt palæstinensere og beduiner. Det var i 2010, og siden er det blevet til mange rejser til Israel, hvilket har givet en stor indsigt i landets rige kultur og historie. Men også Israels varierede natur trækker i Anne, der både har løbet halvmaraton i Israel og vandret på Jesus Trail, der er en del af den lange vandrerute Israel Trail.

Israel er dog langt fra det eneste rejsemål, der har taget Anne med storm. Rejselysten blev for alvor vakt, da hun som 11årig deltog i en såkaldt CISV børneby i Østrig, hvor børn fra hele verden mødes for at deltage i uddannende og tværkulturelle aktiviteter. Det gav lyst til at opleve mere af verden, og siden har Anne rejst i Mexico, USA, Sydafrika, De Vestindiske øer, Grønland, Island samt en række andre lande. Ofte har rejserne haft en aktiv karakter. Det kunne være at udforske bjergvejene på racercykel, vandre gennem storslåede landskaber eller opleve stemningen til både halve og hele maratonløb rundt om i verden.

Til daglig arbejder Anne som socialpædagog i en Rudolf Steiner institution på Sydsjælland. Fritiden foregår ofte udendørs eller med håndarbejde – og hendes håndarbejde følger hende overalt i verden.

 

Der er i øjeblikket ikke planlagt rejser med Anne Wolsing.
Viktors Farmor rejseleder Anne Wolsing i Jerusalem