Hvad søger du?

Annette Boolsen

Annette er uddannet cand.mag i russisk og bulgarsk og kender især Bulgarien fra mange ophold og rejser – siden 2007 har hun haft en bolig i Sofia og i 2010 rykkede hun teltpælene op for en stund for at undervise i dansk ved universitetet i Sofia.

Annette drives især af naturen, historien og de mennesker, der har skabt den, samt mødet med de mennesker, der skaber samfundet i dag. Hun har boet i Rusland før murens fald som studerende og i Bulgarien både før og efter. Balkan har en stor plads i  Annettes hjerte med sin uendeligt betagende natur, bjerge, og rå skønhed, og en spændende historie fra oldtiden og frem. Bulgarien har Annette den grad tabt sit hjerte til og elsker at formidle om dette lille lands mange ansigter – fra interessante oldtidsfolk og tiden under osmannerne til moderne byer som Sofia og Plovdiv og smukke bjergegne og historierne om de mennesker, der bor her.

Albanien - det lille land på Balkan - drager hende med sin rå skønhed, spændende historie og Enver Hoxhas vanvittige bunkers, der vidner om en tid for ikke så længe siden i modsætning til de fantastiske oldtidsbyer og de typiske albanske landsbyer med maleriske huse. 

Annette har desuden rejst meget i Asien både som rejseleder og på egen hånd, hvilket har givet hende en god indsigt i regionens historie og kultur.

Rejser starter med drømme. Drømme om oplevelser og nye indtryk. Min fornemmeste opgave som rejseleder er at sørge for, at gæsterne rejser hjem med fantastiske og glade minder i bagagen.

 

 

Der er i øjeblikket ikke planlagt rejser med Annette Boolsen.
Annette Boolsen leder rejser i bl.a. Bulgarien for Viktors Farmor