Logo

Birger Eng

Birger er landinspektør og har i den forbindelse boet og arbejdet en række år uden for Danmark på bistandsprojekter for bl.a. Danida, Den asiatiske Udviklingsbank, EU og FN. Det er blevet til godt 10 år med undervisning i landmåling og fotogrammetri, etablering af it-baserede kortgrundlag og produktion af digitale grundkort i bl.a. Bangladesh, Estland, Indien, Nepal og Tanzania.

Siden 2004 har Birger boet fast i Danmark, men er så heldig at kunne kombinere en fuldtidsansættelse hos IBM med jobbet som rejseleder – først og fremmest på det indiske subkontinent.

"Vores klode er jo ganske mangfoldig og forunderlig, og allerede som barn drømte jeg om at opleve den – en drøm, der bestemt ikke er udlevet. Siden jeg første gang kom til Nepal i 1977, har det indiske subkontinent haft en meget høj stjerne hos mig – udfordrende, inspirerende, fascinerende og frustrerende i en grad der kun sjældent overgås. Derfor har dette område været målet for hovedparten af min rejser og ophold – ikke mindst som rejseleder."

 

Indisk Træskade i selskab med Viktors Farmors rejseleder Birger Eng, Ranthambore Nationalpark, Rajasthan