Hvad søger du?

Bodil Tejg Krunderup

Selvstændig, designer, fotograf, sporty, mor, nysgerrig og sansende.

Rejser og natur
Som teenager ivrig vandrer i Norges fjelde.
Som 19-årig alene med rygsækken i Thailand, Malaysia, Indonesien i 6 mdr. Som nyforelsket og nybagt mor bosiddende på Færøerne i to år. Stadig ivrigt vandrende nu med babyrygsæk.
Færøske fjelde udskiftet med udsigt til Hvaler og sæler i to årigt ophold i Nuuk, Grønland. Vandreture nu med langrendsski og sejlture i egen bette motorbåd.
Og nu boende med mand og tre drenge i Gravlev på naturgrund med udsigt til Rebilds bløde lyngklædte bakker. Mountainbike, vintersøbade, langrend, løbeture. Køkkenhave, høns, geder, mad lavet fra bunden.
Det hele blandet med jævnlige udlandsrejser til bla. USA, Pakistan, Egypten, Brasilien og en bunke europæiske lande.
 
Marokko
"Det var kærlighed ved første blik. 1001 og en nats eventyr. Marrakesh med alle sine mønstre, farver, kontraster, smalle gyder, venligheden og maden. Marokkos ufatteligt varierede natur. Aftener under den mest fortryllende stjernehimmel jeg ikke har oplevet andre steder."
 
Kappadokien
Tyrkernes venlighed, den velsmagende mad og ikke mindst de utrolige bjergformationer får Kappadokien til at skille sig helt særligt ud blandt verdens mange rejsemål. “Jeg elsker den magiske stemning og utrolige ro, der hersker i de utrolige dale med den ene mytiske klippeformation efter den anden - et sted der ikke findes magen til noget sted på jorden"

Viktors Farmors rejseleder Bodil Tejg Krunderup på rejse i Marokko