Logo

Denise Kristensen

Denise har altid arbejdet i rejsebranchen, og mere end det, hun har gjort det så forskellige steder som Malta, London og Aarhus. Hun er vokset op i Malta og har boet i Danmark siden 1989.

Denise har et usædvanligt sprogøre. Hun taler flydende maltesisk, engelsk, italiensk og dansk, og kan også begå sig på catalansk og fransk. Engang har hun læst hebræisk. Næste projekt? Islandsk & Færøsk!

For nogle år siden begyndte Denise at følge fotografier fra hele verden på Instagram. Nogle af dem rørte hende dybt. De var fra Catalonien, og hun blev mere og mere nysgerrig, for der var en særlig stolthed og passion i billeder og beskrivelser. 

Dér begyndte en opdagelsesrejse ind i Catalonien, catalanerne og det catalanske, og Denise har i dag en glødende interesse for det selvstyrende område i Spanien. 

Udover Catalonien har Denise tabt sit hjerte til de naturskønne øer i Atlanterhavet nemlig Island og Færøerne, og resultatet er en hel ny rejse til Færøerne, som finder sted i august 2019. 

Til daglig arbejder Denise på Viktors Farmors kontor hvor kunderne stifter bekendtskab med hendes positive og professionelle tilgang til enhver telefonsamtale.

I fritiden dyrker hun yoga, rider på islandsk hest og vandrer i naturen. Andre interesser: fotos, musik & kunst. Hun er et holdnings-menneske, spiser plantebaseret og tror meget alvorligt på, at klimaet forandres.

En drøm for fremtiden? Ja: At flytte til Island eller Færøerne og åbne et vegansk guesthouse.

 

Rejseleder Denise Kristensen på Færøerne.
Viktors Farmor baggrundsbillede