Logo

Henrik Schmidt

Henrik blev introduceret til bridge, da han som ung var på højskole og siden har kortspillet haft en fast plads i hans liv; hver mandag aften i Aarhus Bridgeklub, til turneringer og til sommerens bridgefestival i Vejle. Fra Øst til Vest er der blevet diskuteret kontrakter, konventioner og meldinger. Og måske er det verdenshjørnerne i bridge, der har forplantet sig til en naturlig rejselyst og opdagelsesglæde, for Henrik har rejst fra Nord til Syd og fra Øst til Vest.

Efter højskolen boede han i et halvt år i en Kibbutz i Israel og rejste derefter rundt i Mellemøsten. Henrik er en erfaren rejser og specielt i sine unge år rejste han rundt i verdenen med rygsæk. Han har bla kørt med tog fra Ho Chi Minh til Varde. Der må gerne være tid til at fordybe sig; både i kortspil, rejsen, landets historie og samfundsforhold. Og den tid har man, når man kører i tog og bus over lange strækninger.

Henrik er 43 år og har både rejst alene, med familie, venner og de institutioner og skoler, han har arbejdet for. Han er uddannet pædagog og lærer og arbejder til hverdag som pædagogisk leder i Århus. Han er gift og far til tre.

 

Der er i øjeblikket ikke planlagt rejser med Henrik Schmidt.
Viktors Farmor rejseleder Henrik Schmidt
Viktors Farmor baggrundsbillede