Logo

Jens-Arne Sørensen

Jens-Arne efterlever princippet om at besøge et nyt land hvert år. Det har bragt ham til 66 lande, hvor de fleste ligger i Europa, Syd- og Mellemamerika, Nordafrika og Mellemøsten. Han har også boet i Barcelona, Utrecht og Bruxelles i længere perioder.

Når Jens-Arne er på rejse, interesserer han sig for historie, arkitektur, kunst og ikke mindst den lokale mad. Naturen - som bjerglandskaber, gletchere, ørkener og vandfald slår dog ofte de fleste menneskeskabte vidundere.

Med egne ord er han for rutineret til at tro på, at alting nok skal gå af sig selv. Men han er en nysgerrig optimist, som har lært, at selv når alt ser sort ud, er der en løsning.

Han har en universitetsgrad i fransk og er også uddannet journalist. Fra 2004 til efteråret 2016 arbejdede Jens-Arne med at redigere udlands- og forsider på dagbladet Information. Han er medforfatter til Barcelona-guiden "Vide Verden Barcelona" og taler 7 sprog.

I 2014 tog Jens-Arne på sin egen rejse gennem Iran, og er ikke i tvivl om, at landet er en af de mest positive overraskelser i hans rejseliv. Ligesom i øvrigt Libanon, Brasilien og Georgien har været det.

 

Rejseleder Jens-Arne Sørensen på rejse til Kazbegi i Georgien
Viktors Farmor baggrundsbillede