Hvad søger du?

Jeppe Ørlund

Siden den tidlige barndom er Jeppe kommet rundt i verden, og derfor blev han hurtigt vænnet til fremmede kulturer og til at forstå den biodiversitet, kloden rummer. Som barn hjalp han nogle måneder årligt i sin fars safari-firma i Afrika, og Jeppe har således et stort kendskab til en række afrikanske stammer, samt det righoldige dyreliv, som kontinentet byder på.

På trods af sin unge alder har han boet i både Storbritannien og Guatemala, og han har næsten ti års erfaring med at planlægge og guide rejser. Desuden har Jeppe uddannet sig i Indianske Sprog og Kulturer, som primært tager udgangspunkt i latinamerikanske indianerkulturer og deres historie og sprog, ved Københavns Universitet. Og som om det ikke er nok, har han også tilvalg i Balkanstudier og Teatervidenskab.

Videbegær og eventyrlyst resulterede endeligt i en kandidat i journalistik, og han er derefter draget på jagt efter de gode historier i alt fra Peru til Baltikum, Madagaskar til Kaukasus.

Når han ikke guider rejser, er han formentlig at finde med en pisco sour på en bar i en peruviansk ørkenby. Eller studerende mayahieroglyffer i en mexicansk ruin. Eller på ensom vandretur i de transsylvanske bjerge. Derfor har Jeppe altid et hav af små anekdoter og sjove situationer at fortælle om.

Rejseleder for Viktors Farmor Jeppe Ørlund på rejse til Oaxaca