Logo

Joachim Jacobsen

Guide - rejsespecialist - hobbyfotograf. 

Lige fra det øjeblik, hvor Joachim for første gang tog på Interrailtur, har han været fascineret af Afrikas og Mellemøstens kulturer og naturskønheder. Det blev drivkraften bag et studium af arabisk sprog og kultur, efterfulgt af mange rejser og længere ophold i lande som Yemen, Syrien, Sudan, Madagaskar og Mali.

Joachim har boet i Danmark i 18 år hvor han har drevet sit eget oversættelsesbureau, arbejdet som receptionist og rejseleder. Efter et marketingstudium flyttede han tilbage til sit hjemland Tyskland. Han arbejder nu som rejseleder på fuld tid og har sin base både i Kiel og Addis Ababa.

"Mit kodeord for en vellykket rejse er autentiske oplevelser - i en tid hvor natur og kulturelt særpræg er under stort pres, ser jeg det som min opgave at formidle det unikke og uforglemmelige. Blandt mine favoritter er Madagaskar og Etiopien. Landene er vidt forskellige, men har dét tilfælles, at de på grund af deres isolation rummer mange endemiske arter plus en helt særpræget kultur. At se hvidklædte munke danse i fakkellys i klippebyen Lalibela eller høre den pandaagtige Indri-Indris kaldeskrig i en madagaskisk regnskov er oplevelser, man aldrig glemmer."

 

Rejseleder Joachim Jacobsen i Dorze landsbyen.
Viktors Farmor baggrundsbillede