Logo

Joachim Jacobsen

Rejseleder og hobbyfotograf

Lige fra sine første rygsækture tilbage i 80erne har Joachim været fascineret af fjerne himmelstrøg. Det blev drivkraften bag et studium af arabisk sprog og kultur, efterfulgt af mange rejser og længere ophold i lande som Yemen, Syrien, Sudan, Madagaskar og Mali.

Joachim har boet i Danmark i 18 år, hvor han har drevet sit eget oversættelsesbureau samt arbejdet som receptionist og rejseleder. Efter et marketingstudium flyttede han tilbage til sit hjemland Tyskland. Han arbejder nu på fuld tid som rejseleder og har sin base både i Kiel og Addis Ababa.

"Mit kodeord for en vellykket tur er autentiske oplevelser, jagten på det unikke, som oftest findes lidt væk fra alfarvej. Blandt mine favoritter er Madagaskar og Etiopien. Landene er vidt forskellige, men har dét til fælles, at de på grund af deres isolation rummer mange endemiske arter plus en helt særpræget kultur. At se hvidklædte munke danse i fakkellys i klippebyen Lalibela eller vågne op til Indri-indriens morgensang i regnskoven er oplevelser, man aldrig glemmer."

 

Viktors Farmor rejseleder Joachim Jacobsen i Dorze landsbyen.