Logo

Jonas Steffensen

Jonas Steffensen er bachelor i islamisk kunst og arkæologi fra Københavns Universitet med fokus på tidlig islamisk arkitektur og byzantinske kirker.

Han har ligeledes en cand. mag. i moderne mellemøststudier ved SDU, hvor han har specialiseret sig i religiøse forhold og minoriteter i det moderne Mellemøsten.

Med uddannelse både i arkæologien og oldtiden samt det moderne Mellemøsten, har Jonas en bred viden om Mellemøsten i forhold til kultur, natur og politik. Han har siden studietiden deltaget i et væld af arkæologiske udgravninger i Jordan, Libanon, Syrien, Qatar og Egypten, samt boet i Jordan og Palæstina i længere perioder, hvor han har arbejdet for forskellige humanitære organisationer.

Jonas’ passion ligger hovedsageligt i Iran, Jordan, Syrien og Israel og han har hyppigt rejst i disse lande, og set og oplevet alt fra de store turistattraktioner og berømte bazarer, til de små gyder og røgfyldte caféer.

Mellemøsten har i perioder været hans hjem, hvorved han har opbygget sig et omfattende netværk og indsigt og forståelse for både gammel som nyere historie og vil derfor ikke bare kunne levere en historisk gennemgang, men også en indsigt i de forskellige landes kultur og deres ånd.

 

Der er i øjeblikket ikke planlagt rejser med Jonas Steffensen.
Rejseleder Jonas Steffensen i felten
Viktors Farmor baggrundsbillede