Hvad søger du?

Kirsten Greiffenberg

Med en baggrund som lærer og guide er Kirsten godt rustet til opgaverne som rejseleder. Kirsten startede som rejseleder hos Viktors Farmor med rejser i Marokko. Senere fulgte Oman, Iran og vandreferie i Costa Rica.

Alle spændende destinationer, men særligt Marokko har i den grad fanget Kirstens hjerte. De hektiske bazarer, smukke ørkenlandskaber og ikke mindst mødet med de gæstfrie marokkanere har ført Kirsten tilbage til Marokko igen og igen. Indtil videre er det blevet til mere end 15 besøg i landet. Hun føler sig især hjemme, når hun vandrer mellem berbernes små landsbyer i bjergene og udforsker gamle karavanebyer i ørkenen. Hendes glæde og begejstring for landet vil uundgåeligt smitte af på de gæster, der rejser med hende.

Selv fortæller Kirsten:

"Det har altid været nysgerrigheden til naturen og de mennesker, som jeg mødte på mine rejser, der har vagt min glæde og interesse. Hvordan har deres liv formet sig? Hvilke muligheder har de haft? Det er derfor et stort privilegie for mig, at få mulighed for at udforske Marokkos kultur, historie og livsbetingelser, for derefter at kunne dele mine erfaringer og viden med gæsterne."

 

Der er i øjeblikket ikke planlagt rejser med Kirsten Greiffenberg.
Rejseleder Kirsten Greiffenberg i Al Haouz, Marokko med Viktors Farmor