Lasse Henriksen

Lasse har tabt sit hjerte til Kaukasus og har været bosat i Georgien i en årrække. Han er journalist og skriver bøger, når han ikke har dig med på eventyr i Georgien og Armenien.

Lasse Henriksen - rejseleder for Viktors Farmor

Selvom Lasse har udforsket et utal af lande, er det i Kaukasus han har tabt sit hjerte. Spørger du ham, er det særligt kombinationen af dramatiske bjerglandskaber, stædige folkeslag og regionens lange turbulente historie, der har vundet ham over. Spørger du igen, vil han nok indrømme at de overdådige middage og unikke vine også har trukket.

Lasse er journalist og arbejdede tidligere på Radio24syv. Herefter har han været bosat i Georgien, indtil corona pandemien brød ud. Her har han skrevet sin første roman, der netop er sendt til forlag. Lige nu er han tilbage i Danmark, hvor han arbejder på bog nummer to.

Jeg elsker at få lov til at vise Kaukasus, så folk kan se, at her er tale om en overset juvel. Nogle finder regionen lidt barsk og usleben, men når man begynder at forstå kulturen og oplever hvordan det vestlige og orientalske i årtusinder er stødt sammen i alt fra mad til arkitektur, så er det svært ikke at lade sig fascinere, siger Lasse.

 

Viktors Farmors rejseleder Lasse Henriksen på vej ud af Mumbais smog og op til en kølig hill station.

Rejs med Lasse Henriksen