Hvad søger du?

Mette er journalist og beskæftiger sig blandt andet med Latinamerika, som hun altid glæder sig til at komme tilbage til. Siden hun var i Guatemala første gang i 2012, har hun udnyttet enhver mulighed for at komme “hjem” til Latinamerika. Passionen for Latinamerika varede ved, og derfor har Mette læst en kandidat i Development and International Relations med specialisering i Latinamerika. Under sine studier boede hun i La Paz, Bolivias - og verdens højestbeliggende - hovedstad, hvor hun var i praktik på den danske ambassade og i UN Women.

Hun har backpacket igennem alle landene i Mellemamerika, og hun ser altid frem til en tortilla med en masse cilantro (koriander) eller arroz con leche (Latinamerikas svar på risengrød) fra det lokale mercado.

Mette har også besøgt flere lande i Sydamerika samt Cuba, og så har hun boet i Mexico, hvor hun skrev sit speciale om Mexico Citys klimapolitik.

Mette er nysgerrig på verden og bor i dag i München, hvorfra hun blandt andet producerer podcasten ¿Qué pasa? – Podcasten om Latinamerika sammen med rejseleder-kollegaen, Josefine Aude Raas. Mette leder rejser for Viktors Farmor i Latinamerika, “det glemte Amerika”, som hun glæder sig til at vise frem for de danskere, der vil lære regionen bedre at kende.

 

 

Rejs med Mette Mølgaard Henriksen