Logo

Michael O. Jørgensen

Michael er dyretekniker med speciale i naturbevarelse. Han er zoofaglig konsulent, globetrotter, forfatter, skribent, foredragsholder, fotograf, dykker og rejseleder.

Han har rejst i mere end 60 lande og arbejdet i store dele af verden inden for naturbevarelse, zoologiske haver og økoturisme. Han driver desuden firmaet Bio/Zoo Information, som yder konsulent-bistand til zoologiske haver og dyreparker rundt om i verden samt firmaer, der arbejder med økoturisme.

”I mere end 30 år har jeg været rejseleder i store dele af Afrika, Indonesien, Malaysia, Indien, USA, Canada, Costa Rica og Ecuador, og har vist rundt i naturens brændpunkter og dens fantastiske natur, og besøgt de mennesker, som bor i og omkring den. Turisme kan være med til at skabe bæredygtig udnyttelse af naturressourcer og påvirke såvel lokal infrastruktur som naturen positivt”, fortæller Michael.

Han har i løbet af de sidste 30 år rejst og arbejdet i Uganda af flere omgange, og har siden 1989 taget turister med rundt i landet, som Churchill kaldte for Afrikas perle. Michaels glæde for naturen, dyrelivet og kulturen smitter af på alle, der tager med ham rundt i landet.

 

Viktors Farmors rejseleder Michael Jørgensen på udkig efter krokodiller, Tanganyikasøen, Tanzania