Hvad søger du?

Michael er dyretekniker med speciale i naturbevarelse. Han er zoofaglig konsulent, globetrotter, forfatter, skribent, foredragsholder, fotograf, Pod-caster, dykker, naturvejleder og rejseleder.

Han har rejst i mere end 65 lande og arbejdet i store dele af verden inden for naturbevarelse, zoologiske haver og økoturisme. Han driver desuden firmaet Bio/Zoo Information, som yder konsulent-bistand til zoologiske haver og dyreparker rundt om i verden samt firmaer, der arbejder med økoturisme.

I mere end 30 år har jeg været rejseleder i store dele af Afrika, Indonesien, Malaysia, Indien, USA, Canada, Costa Rica og Ecuador, og har vist rundt i naturens brændpunkter og dens fantastiske natur, og besøgt de mennesker, som bor i og omkring den. Turisme kan være med til at skabe bæredygtig udnyttelse af naturressourcer og påvirke såvel lokal infrastruktur som naturen positivt”, fortæller Michael.

Han har i løbet af de sidste 34 år rejst og arbejdet i Uganda af flere omgange, og har siden 1989 taget turister med rundt i landet, som Churchill kaldte for Afrikas perle. Michaels glæde for naturen, dyrelivet og kulturen smitter af på alle, der tager med ham rundt i landet.

Ecuador og ikke mindst Galapagos øerne er en anden af Michael store favorit områder, Michael har besøgt Galapagos øerne mere end 20 gange.

 

Viktors Farmors rejseleder Michael Jørgensen på udkig efter krokodiller, Tanganyikasøen, Tanzania

Rejs med Michael O. Jørgensen