Logo

Mikkel Harder Munck-Hansen

Mikkel var første gang rejseleder for Viktors Farmor i 1999 på en rundrejse i Oman. Han har siden ledet ture for Viktors Farmor i bl.a. Marokko og Iran.

Privat og i forbindelse med arbejde har han rejst i over 65 lande siden han i 1988 tog toget fra København til Beijing. Mikkel er uddannet skuespiller fra skoler i Paris og London og har turneret med flere teatergrupper overalt i Storbritannien. I 1993 debuterede han som teaterinstruktør i København, hvor han året efter var medstifter af Teatret Kaleidoskop. Han har siden både skrevet og instrueret teater og været chef for Radio Drama på DR, skuespilchef på Det Kongelige Teater, direktør for de københavnske filmfestivaler, national chef for Center for Kultur og Udvikling og direktør for Nordens Hus i Reykjavík i Island. Han har siddet i Statens Kunstråd og et hav af bestyrelser i Kulturlivet. Når han ikke er fordybet i en kunstnerisk proces eller bundet til et mødebord, elsker han at vandre og har bl.a. taget pilgrimsruten et par gange.

Mikkel kan godt lide at opsøge kunst- og kulturlivet, hvor han end måtte være og har overværet prøver på teater- og danseforestillinger fra Cuba til Nepal, Ghana, Bangladesh, Georgien og Argentina. Han holder også af at hoppe på en cykel og søge lidt væk fra de mest befærdede områder og møde mennesker udenfor turistområderne.

Mikkel er god til at finde vej i kaos og til at tackle det uventede. Han holder af at skabe kontakt mellem mennesker på tværs af kulturer og sammen opdage nye muligheder. Om det er en invitation til te i et privat hjem i Iran eller en eksklusiv fremvisning af Sultanens private have i Oman. Der opstår næsten altid en uventet mulighed for at opleve noget særligt.

 

Mikkel Harder Munck-Hansen - rejseleder for Viktors Farmor