Logo

Nana Moghaddas

Som både iraner og dansker har Nana et godt kendskab til den persiske kultur. Fra barnsben har hun ofte været på besøg i Iran, så hun er vokset op med såvel den persiske som den danske kultur.

Hvad hun især godt kan lide ved Iran er den varme og gæstfrihed, man møder hos befolkningen. Den er noget helt enestående og kendetegnende for Iran. Desuden er landets historie gammel, velbevaret og sofistikeret. Netop på grund af dette, giver det en autentisk og magisk oplevelse af at rejse til noget, der ligner 1001 nats eventyr, på trods af at vi lever i en globaliseret verden.

Nana har rejst i over 30 lande og listen er stadigt voksende. Hun har undervist i både dans og personlig udvikling og er certificeret coach. Nana har tidligere været rejseleder i Australien, New Zealand og Thailand og har desuden boet i Tyrkiet.

Nana elsker mødet med mennesker fra andre kulturer. Det er med til at udfordre ens verden og perspektiv. I mødet og udvekslingen af tanker ligger en potentiel visdom og en dyb tilfredshed. Interessen for mødet med mennesker førte til, at Nana blev cand. mag. i psykologi og pædagogik:

Om Iran siger Nana:

"Forestil dig rå, majestætiske, sneklædte bjerge, der gemmer sig i horisonten. Frugtbare floder der fører til ukendte landskaber. Farverige bazarer med snørklede forgreninger, med overflod af tæpper og guld. Gemte ruiner og slotte dybt inde i skovens stilhed. En by i et ørkenlandskab, med smalle smøger der bugner af den lækreste, tillokkende mad fra lokale spisesteder. Smil, fnis og nysgerrige blikke bag tørklæder. Duften af azalea, jasmin og nybagt brød… krydret med en rytmisk trommemusik, der indikerer en ældgammel kultur og historie. En farvelade af sanser og indtryk der blendes perfekt sammen til en harmonisk symfoni. Dét er mit Iran."

 

Der er i øjeblikket ikke planlagt rejser med Nana Moghaddas.
Viktors Farmor rejseleder Nana Samsøe Moghaddas på rejse til Iran