Logo

Niels Vognsen

Siden 2015, hvor Niels opsagde jobbet som revisor og lagde sit gamle liv bag sig, har han rejst jorden rundt og blandt andet deltaget i forskelligt frivilligt arbejde.

”At rejse, er at leve”, er ikke helt forkert, men for Niels er det, det at leve, der er rejsen. Han har altid været besat af tjeklister og mål, men de seneste år har han ændret opfattelse, og det er nu rejsen, fremfor destinationen, der er målet – mere fokus på mindfulness og ”Go with flow”.

Han har mange forskellige passioner og interesser, lige fra natur og dyreliv på Galapagos, det mystiske og uforklarlige som f.eks. Nazca-linjerne og Machu Pichu i Peru, samt de majestætiske Moai-statuer på Påskeøen. Udfordringer har også altid været en stor del af hans liv og har blandt andet deltaget i adskillige maratons rundt omkring i verden (f.eks. Nordkorea, Påskeøen, Den Kinesiske Mur, Pagoderne i Bagan mv.), så løbeskoene er også en fast bestanddel i rygsækken. Men også lange vandreture i de forskellige bjergregioner samt flere ture på Caminoen, er med til at give ham en enorm glæde og energi.

Derudover har han boet i USA, Argentina og Vietnam samt haft længere ophold i blandt andet Nepal, Peru, Guatemala og Bolivia og har som følge heraf et godt indblik i kulturelle forskelle.

Mere end 70 lande er besøgt, og qua sit medlemskab i De Berejstes Klub holder han også meget af at dele sine oplevelser i form af at skrive artikler til Rejsemagasinet Globen samt holde foredrag på Café Globen, hvor han i øvrigt også er en aktiv del af bestyrelsen og frivillig bartender når han befinder sig i Danmark.

Livet må leves forfra, men skal forstås bagfra – Søren Kierkegaard.

 

Der er i øjeblikket ikke planlagt rejser med Niels Vognsen.
Niels på saltsøerne i Bolivia