Logo

Oddrun Gudmundsdottir

Oddrun er født og opvokset i Island. Efter endt lærereksamen rejste hun til Danmark for at udforske verden. Besøget blev så vellykket, at hun blev boende, og efter kort tids ophold blev hun fastansat på Tjæreborg skole i Esbjerg kommune. I dag er hun fuldtidspensionist. ”Endelig tid til nye udfordringer, min kunst og min vinmark”.

Som lærer fik Oddrun mulighed for at arbejde med et nordisk miljøprojekt, som medførte, at hun kunne rejse med sin klasse til Island og besøge en skole, der arbejdede i samme projekt.

Og det ene tog det andet med sig. En dag fik hun den idé at invitere sin lille landsby med til Island. Inden hun så sig om var der 55 tilmeldte og hun blev nødt til at lukke for tilmeldingen. I kølvandet på denne tur arrangerede Oddrun sammen med sin mand en virksomhedstur til Island. Oddrun er rigtig stolt af sit land og viser det gerne frem.

”For 18 år siden købte jeg og min mand et lille hus oppe på fjeldet udenfor Reykjavik. Det var dejligt at få følelsen af at vende hjem igen”.  Somrene tilbringes i huset i Island, hvor hun har vandret mange ture på alfarveje og i højlandet.

Motto:
På islandsk: Petta reddast allt saman
På dansk: Det går nok alt sammen

 

Der er i øjeblikket ikke planlagt rejser med Oddrun Gudmundsdottir.
Rejseleder Oddrun Gudmundsdottir på vandring i Island
Viktors Farmor baggrundsbillede