Logo

Salomon Kwadwo Oppong

Akwaaba - det betyder "Velkommen til Ghana"

Salomon har altid vidst, at han ville tilbage til Ghana, men dog ikke alene. Som ghaneser er det en uskreven regel, at give noget igen, når man får gaver.

Derfor er det en fornøjelse for ham at kunne vise et land rigt på historie, tradition og kultur - et land, hvis folk er kendt for deres varme, venlighed samt gæstfrihed. Danmark og Ghana havde engang en meget tæt forhold som stadig kan ses i Ghana.

Salomon er født i Elfenbenskysten, men opvokset i Ghana og Danmark. Han kom til Danmark i starten af 90’erne sammen med sin familie, i håb om en bedre uddannelse. Det er der kommet to uddannelser ud af først som butiksassistent og senere som speditør. I dag arbejder Salomon som lagerekspedient hos Bertoni of Denmark. Privat den er han par med Pernille, og sammen har de to drenge.

Salomon har besøgt Ghana mange gange, og kunnet følge landets konstante udvikling. I det hele taget holder Salomon af at rejse og lære nye kulturer at kende, da dette er med til at udvide syn på den globale familie. Privat viger han ikke tilbage for en halvmaraton eller en cykeltur. Også mad fra alle hjørner af kloden fanger interessen - Salomon er ikke bange for at kaste sig ud i nye kulinariske eventyr.

Tag med Salomon på en uforglemmelig rejse!

 

Der er i øjeblikket ikke planlagt rejser med Salomon Kwadwo Oppong.
Rejseleder Salomon Kwadwo Oppong på eventyr
Viktors Farmor baggrundsbillede