Logo

Sanne Rossen

Sanne er formidler med stort F. Hun elsker at fortælle historier og kan som regel ryste en ud af ærmet, uanset hvor hun er.

Iran er Sannes favoritdestination, og hun tager derned så ofte hun kan, gerne i selskab med sin kæreste, der er født og opvokset i Teheran. Derfor har hun et unikt indblik i den moderne iranske kultur og levevis. Hun har været til et storslået, men hemmeligt iransk bryllup i ørkenen uden for Teheran, i sommerhus i en lille bjerglandsby i det nordlige Iran og mødt den berømte filminstruktør Mohsen Makhmalbaf, der blandt andet er kendt for Rejsen til Kandahar.

Den iranske mad fylder meget på Sannes rejser, og hun deler gerne ud af sin viden om, hvor man finder de bedste pistacienødder, baklavas eller granatæblejuice. Hun laver selv iransk mad og du kan altid få et godt fif til det iranske køkken hos hende.

Når Sanne ikke rejser rundt i Iran, fortæller hun radio-historier på P4 og har brugt de seneste to somre på at teste danskernes gæstfrihed, når P4 har afholdt DM i gæstfrihed.

Hun elsker udfordringer, og har blandt andet været på sprogskole i Kina, læst på universitetet i USA og boet i Spanien. Sanne har en universitetsgrad i retorik og mellemøststudier, og er for øjeblikket i gang med at lære farsi.

 

Viktors Farmor rejseleder Sanne Rossen i Iran