Logo

Santiago Orquin

Om sig selv, fortæller Santiago:

"Jeg er født og opvokset i Argentina. Har været bosat her i landet siden 1974. Har spansk som modersmål og taler bl.a. flydende dansk. Jeg har arbejdet på en lang række områder: som tekniker, soldat, minearbejder, landmand, skibsbygger, smed, datamatiker, lærer og siden 2008 som freelance rejseleder.

Jeg har rejst i det meste af Europa, en stor del af Latinamerika, Cuba, USA, Mexico, Israel, Jordan, Tyrkiet, Indonesien – Java og Bali, Cambodia og Singapore.

Jeg kan lide at fordybe mig i den lokale kultur, de steder jeg rejser hen, deres madkunst (jeg kan også lide selv at lave mad), jeg elsker de forskelligheder, jeg møder på min vej. Kan også lide at vandre og derfor gik jeg Camino og har været på vandringer flere steder i Spanien.

Hvad laver jeg, når jeg ikke rejser som rejseleder? Jeg bruger tid til familie og børnebørn, maler, læser, danser tango, træner, tager fotoserier og rejser igen… enten her i vores dejlige land eller andre steder i verden. Jeg betragter mig selv som verdensborger.

Hvis du/I er interesseret i at se fotos fra mine rejser, kast et blik på: https://www.facebook.com/Santomalerierdk/

 

Der er i øjeblikket ikke planlagt rejser med Santiago Orquin.
Rejseleder Santiago Orquin på rejse til Peru med Viktors Farmor
Viktors Farmor baggrundsbillede