Hvad søger du?

Sebastian Warming

Sebastian er født i København, vokset op i Nicaragua og har familie i Chile. Det er derfor helt naturligt for ham at bevæge sig mellem forskellige kulturer. Denne opvækst med input fra forskellige kulturer vakte Sebastians interesse for rejser, sprog og forskellige verdensanskuelser i en tidlig alder.

Interessen er siden blevet fulgt op med en bachelor i Indianske Sprog og Kulturer og en cand. mag. i Sprogpsykologi fra Københavns Universitet. Under sin uddannelse tilbragte Sebastian et semester i Lima, Peru, hvor han efter studierne fik tid til at besøge Arequipa, Cusco og den hellige dal.

Sebastian har rejst i Europa, Asien og Nordafrika, og med barndomsvenner i Nicaragua, familie i Chile, samt en kæreste fra Californien, er det også blevet til en del rejser i hele det amerikanske kontinent.

I sin fritid bruger Sebastian meget energi på musik. Hans indfaldsvinkel til mødet med nye mennesker og kulturer tager ofte udgangspunkt i denne kunst, hvilket har resulteret i en stor kollektion af musikinstrumenter fra hele verden.

Når Sebastian rejser, forsøger han – med musikken som medium – at komme dybt ind i kulturen, og udforsker sproget, gastronomien, samt forskellige skikke og traditioner.
 

Viktors Farmors rejseleder Sebastian Warming i Peru.