Logo

Sofie Lopez Højsteen

Sofie har taget den internationale servicemanagementuddannelse efterfulgt af en professionsbachelor som dansk turistfører. Hun har rejst fra barnsben af, både privat og erhvervsmæssigt, og har mange års erfaring indenfor rejsebranchen. Hun har boet i Egypten, Tyrkiet og Cuba.

Hendes åbne sind og begejstring for at møde nye kulturer har ført til, at hun har tilegnet sig megen viden og kulturforståelse.

Mange besøg i Mellemøsten og Centralasien har givet hende stor viden og kompetence indenfor Islam og arabisk kultur. Mellemøstens tidlige civilisation, samt den udvikling landene har gennemgået rent kulturmæssigt og religiøst gennem tiderne, er især emner der interesserer hende.

Favoritlandet er uden tvivl Uzbekistan, hvor byer som Samarkand og Bukhara vidner om en fjern storhedstid, så man næsten føler sig i et af Sheherezades 1001 nats eventyr. Uzbekistan er et fascinerende land, da det bærer præg af både islamiske og kommunistiske ideologier, værdier og kulturelle normer.

Sofie leder også turer til Iran, da en del af hendes familie kommer herfra, og hun således har en bred viden og forståelse for forholdene i landet.
 
Sofies motto og yndlings citat ” The world is an open book, and those who do not travel read only one page”.

 

Der er i øjeblikket ikke planlagt rejser med Sofie Lopez Højsteen.
Rejseleder Sofie Lopez Højsteen på Påskeøen
Viktors Farmor baggrundsbillede