Logo

Steen Balle Larsen

Gennem spejderlivet blev jeg som dreng vakt for naturens mangfoldighed. Herfra min interesse for dyre- og friluftliv. Som studerende arbejdede jeg som guide i Nordsjælland og fik derved interesse for historie, bygninger, kunst samt religion. Min nysgerrighed, mit behov for viden, engagement og eventyrlyst blev stimuleret.

Jeg er uddannet lærer og har gennem 32 år arbejdet som skoleleder. Efter min pension, havde jeg forsat lyst til nye udfordringer. Jeg valgte at blive rejseleder og har gennem 8 år rejst Europa tyndt. – Det har styrket min viden om kunst, historie, arkitektur samt religiøse forhold. Blandt mine favoritter det italienske landskab og landets vidunderlige historiske byer – kultur og natur bør opleves i samklang.

I mit tidligere job har jeg medvirket i undervisningsprojekter mellem EU og omkring- liggende lande. Her faldt jeg især for Istanbul og byens historie. Dette gav anledning til nærmere bekendtskab med Islam og de mellemøstlige kulturer samt nogle rejser til Marokko, Tunesien og Jordan. På lignende måde er jeg dybt fascineret af det nordlige Indien samt Ladakh med deres farverige befolkning, store naturoplevelser og anderledes religioner.

Privat har min nysgerrighed også ført til rejser i bl.a. Rusland, Indien, Malaysia, Cambodia, Sydvietnam, Brasilien og Peru og på safarier i bl.a. Zambia og Botswana.

Mødet med forskellige mennesker beriger mig og ”at rejse er for mig en livslang læring”

 

Der er i øjeblikket ikke planlagt rejser med Steen Balle Larsen.
Steen er rejseleder for Viktors Farmor