Logo

Steen Højlund

En over 40 årig lang karriere i finansbranchen – først som værdipapir-dealer og senere med IT som arbejdsområde – sluttede med finanskrisen. Sideløbende med erhvervskarrieren har Steen varetaget en lang række leder- og tillidsposter inden for amatøridrætten. Han har blandt andet været rejseleder for store grupper på 70-90 håndboldspillere på lange rejser.

Med det som baggrund har han nu valgt at koncentrere sig om sin store passion for at rejse. Fra starten var rejserne først og fremmest trekking i bjergrige områder som Grønland, Himalaya og Andesbjergene.

De senere år er fokus imidlertid mere og mere blevet rettet mod natur, kultur og historie – og rejsemålene er blevet spredt til ca. 60 lande over det meste af kloden. Blandt andet har han rejst i Etiopien. Når han er hjemme holder Steen af at være fysisk aktiv med cykling, fitness og bowling – og de seneste år har han desuden fået interesse for at spille bridge.

 

Rejseleder Steen Højlund - på besøg hos Hamar-stammen i det sydlige Etiopien, hvor traditionen byder at husmoderen skal byde gæster velkommen med kaffe serveret i kalabasskåle
Viktors Farmor baggrundsbillede