Logo

Viktor Wibe Gynther

Viktor har lagt navn til firmaet, siden han var 2 år. Han er med andre ord ”Farmors Viktor”, og han glæder sig til at vise dig Panama og Costa Rica.

Viktor har brugt sit spanske under ophold i længere perioder i Spanien og USA, hvor han har boet, og han er af den opfattelse, at lande som Panama, der endnu ikke er blevet en turistmagnet, giver mange flere muligheder for store naturoplevelser og for møder med befolkningen end de gængse turistdestinationer. Syv af de oprindelig 32 grupper indianske stammer har man chancer for at møde i Panama, og mødet med dem hører til de største oplevelser.

Han er glad for at fotografere, og venter gerne tålmodigt i lang tid for at få chancen for at fotografere verdens smukkest fugl quetzalen. Desuden holder han formen ved lige, selvom han er ude at rejse, og han tager gerne en løbemakker med på tur.

Viktor arbejder altid med en enorm entusiasme og interesserer sig levende for dyrene og naturen, og så er han altid utrolig hjælpsom og opmærksom overfor sine gæster.

Til daglig bor han i Aalborg, hvor han arbejder som mellemleder i forsvaret, mens han ved siden af tjenesten læser en akademiuddannelse i ledelse.

 

Viktor har lagt navn til Viktors Farmor