Logo

Vivian Sandau

Vivian fortæller: ”I 2007 blev jeg ansat hos Viktors Farmor, og startede med rejser til Syrien som jeg holder så meget af. Nogle af Syriensturene havde dagsudflugter til Libanon, dette skønne frodige bjergland med urgamle bibelske byer. Senere var jeg på en rundrejse i Libanon, et land jeg også blev begejstret for, et land med en enestående smuk natur og en ældgammel kultur. Der kom mange andre lande til. bl.a. Oman, Armenien, Burma og ikke mindst Uzbekistan, der i mit hjerte kom til erstatte mine rejser til Syrien.”

Vivian er uddannet rejseleder, kunstner og bibliotekar. Hun har også arbejdet med historisk dokumentation og slægtsforskning og læst spansk på universitetet.

Af interesseområder er historie, religion/religionshistorie, kunst, litteratur og naturhelbredelse en vigtig del. Og rejser selvfølgelig, hvor der meget gerne må være vandreture med som en del af oplevelsen.

”At rejse åbner sjælen. Alle de steder jeg har været føler jeg, at jeg har mærket folkesjælen og er kommet i kontakt med befolkningen på en måde som har efterladt et savn og en længsel tilbage til landet".

 

Der er i øjeblikket ikke planlagt rejser med Vivian Sandau.
Viktors Farmor rejseleder Vivian Sandau i Uzbekistan