Logo

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Bulgarien Vandreferie

Vis alle oplysninger Skjul alle oplysninger
 • Vandrevenlige bukser, kortærmet bluse/skjorte, tynd vindjakke, regntøj. Vi er oppe i over 2000 m mange af dagene, der er det køligt/koldt. Hav en god lun langærmet fleece/sweatshirt med, også til de kølige aftener.

  Vi kommer hver dag til/tilbage til hotel med lille pause før vi skal have middag, og har derfor brug for skiftetøj til om aftenen. Det er ikke rart at sidde i det tøj man har vandret i til middag. Det skal ikke være fint tøj, bare almindeligt sommertøj.

  Dagtursrygsæk. Tænk over at den skal være behagelig at vandre med. (Luft mellem ryg og rygsæk, og mulighed for at hæfte den fast hen over maven.

 • Frokost koster omkring 35-75 kr.

  En øl/vand koster ca. 20 kr. på restauranterne, og en vand ca. 5 kr. i kioskerne.

 • Man kan med fordel medbringe vandrestave. Det anbefales at medbringe gode vandrestøvler, dvs. gerne med skaft og ikke bare vandresko/-sandaler. Terrænet er kuperet og af og til med stigninger. Tag også for en sikkerheds skyld vabelplaster med.

  Det skal understreges, at bagagen bliver transporteret mellem overnatningsstederne, så hav en lille dagtursrygsæk med til vand, madpakker og andre fornødenheder. Vi kan forvente dagstemperaturer på mellem 18 og 23 grader. Hav også solcreme med i rygsækken. En kikkert er altid en god idé at medbringe. Det er altid en god idé at have en ekstra kopi af passets informationsside med. Den opbevares et andet sted end selve passet.

 • Det er generelt køligt i højderne, dog varmt i solen. Dejlig varmt i lavlandet, men der kan falde regn begge steder. Valuta: Man har ikke mulighed for at bruge så mange penge, da vi bor i små byer hvor der ikke er andet at købe end det man kan få i supermarkedet. I supermarkeder kan man bruge visa-kort, og der er også ATM maskiner mange steder. Euro anbefales at tage med, som nemt kan veksles.

 • Husk at supplere pakkelisten med:

   

  - Vandrevenlige bukser

  - Kortærmet bluse/skjorte

  - Tynd vindjakke

  - Regntøj

  - Varmt tøj (langærmet fleecetrøje)

  - Dagtursrygsæk

  - Vækkeur

  - Gode vandrestøvler

  - Vandresokker

  - Solbriller og solcreme

  - Kasket/hat

  - Myggemiddel 

  - Vabelplaster

  Førstehjælpsudstyr  (plaster, allergipiller, medicin, smertestillende, aftersun, lokalbedøvende, etc.)

  - Håndsprit

  - Vandflaske

  - Lommekniv

  - Evt. kikkert

  - Badetøj

  - Håndklæde

  - Evt. vandrestave

  - Evt. kopi af passets informationsside

 • For alle, der skal ud at rejse med Viktors Farmor, tilbydes 10% på varer, som ikke er nedsatte på Spejdersports webshop. Fordelskoden oplyses ved bestilling af rejse.

Viktors Farmor baggrundsbillede