Logo

Cuba

Med en mojito i hånden, duften af en havanacigar i næsen og ”Buena Vista Social Club” musik i øregangene, kan man ikke undgå at elske Cuba.

 

Cuba. Gylden rom og friskrullede cigarer. Amerikanerbiler fra 50-erne. Livsglad musik og dans i gaderne i Trinidad.  Venlige og gæstfrie cubanere. Hyldest til Hemingway, Che Guevara og et berømt vægmaleri af Asger Jorn. 

Der er mange indtryk af en svunden tid på Cuba. Og udviklingen går rigtigt stærkt, efter at USA har genoptaget de diplomatiske forbindelser. Men man kan stadig nå at fange sjælen i det caribiske land med spor af både kolonitid, kold krig og Castro.

 

Viktors Farmor i Cuba

Cuba er den største af de caribiske øer. Det er en socialistisk stat, som er ledet af Fidel Castros bror, Raul Castro. Landet er præget af mange års handelsembargo fra USA, og en rejse til Cuba er som en rejse tilbage i tiden. Livsglæden har ingen dog formået at pille fra de farverige cubanere.

Viktors farmor har en kulturel rundrejse til Cuba, hvor man kan gå i  Hemingways fodspor, se det kæmpe klippemaleri i Vinales, opleve maleriske Trinidad og beundre bygningerne i Cienfuegos.

Måske har du også lyst til at smage på den gode rom, som Cuba er kendt for?

Vi har ikke planlagt rejser i Cuba i 2017 og 2018 - følg med på denne side for at se, hvornår vi igen har en rundrejse i Cuba på programmet. Du kan også kontakte os ved at klikke her.

Viktors Farmor baggrundsbillede