Hvad søger du?

Viktors Farmor og Folkeuniversitet 

Sammen skal vi ud at opdage verden. Vi starter i Folkeuniversitetets foredragssale og herefter kan I drage med på eventyr til fortryllende Israel eller rejse i Silkevejens fodspor til Uzbekistan, Kirgisistan, Kazakhstan, Turkmenistan og Tajikistan.

Viktors Farmor inviterer til foredrag.

Sammen med Folkeuniversitetet laver Viktors Farmor foredrag, og i denne omgang handler de om Israel og Palæstina samt Silkevejen. Det er vores dygtige rejseledere Hans Henrik Fafner, Bjarke Vestesen og Jesper Petersen, som bl.a. holder foredragene og klæder jer godt på.

Du kan rejse med til Israel på vores Israel rundrejse, hvor vi bl.a. bader ved Jordens laveste punkt - Det Døde Hav. Vi har også Israels højdepunkter, hvor vi går i Jesu fodspor og bl.a. besøger fødselskirken i Betlehem og Gravkirken i Jerusalem. Du kan også tage med Hans Henrik Fafner på rejsen Kontrasternes Israel. Her dykker vi ned i Israels historie, religion, kultur og politik og prøver at få en større forståelse for befolkningen i det fascinerende land. 

Hvis det er Silkevejen, der trækker. Så foreslår vi rejsen Uzbekistans Silkevejsbyer, hvor arkitektur og kunsthåndværk er i højsæde i byerne Tashkent, Bukhara og Samarkand. Vi har også rejsen Uzbekistan med Ørkenens Louvre. Her besøger vi ikke mindst silkevejsbyer men også et kunstmuseum i verdensklasse, som ligger helt ude i ørkenen. På vores Pigetur til Uzbekistan er det mødet med uzbekiske kvinder samt den lange tradition for kunsthåndværk og tekstiler, der er centrum for rejsen. 

Rejsen Kirgisistans bjerge og nomader ligger også på den gamle silkerute. Her dykker vi ned i det traditionsrige nomadeliv og får større forståelse for deres levevis. På rejsen 5 stan-lande kommer vi vidt omkring og besøger både Kazakhstan, Tajikistan, Kirgisistan, Turkemenistan og Uzbekistan og får indtryk af deres varierende natur, kultur og historie. 

Hvis du har spørgsmål til nogle af rejserne, er du altid velkommen til at kontakt os her til en snak om Israel eller Silkevejens lande. Vi håber, I får nogle fortryllende foredrag og ikke mindst rejser.