Hvad søger du?

Læserrejser


I samarbejde med Dagbladet Politiken arrangerer Viktors Farmor hvert år en række læserrejser til udvalgte destinationer.

Tilmelding til rejserne foregår via Politikens hjemmeside, hvor du også kan læse mere om pris og rejsens dag-til-dag program. Her kan du se en oversigt over vores aktuelle læserrejser.

 

 

Læserrejse til Marokko

Med rejseleder Anne-Marie Esper Larsen, tidligere dansk ambassadør i Marokko

5. til 15. oktober 2022

Det gamle kongerige Marokko er den arabiske verdens yderpunkt i Nordafrika. Selv om det ikke ligger i Orienten, har landet et umiskendeligt orientalsk præg. Tag for eksempel de gamle kongebyer.

Dem er der flere af, for Marokko har været regeret af kaliffer, sultaner, konger og dynastier, som hver for sig har efterladt spor. Derfor er Rabat, Meknés, Fez og Marrakesh så spændende, at de er med på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Læs mere og tilmeld dig rejsen her
 

Læserrejse til Israel og Jordan

Jerusalem og Petra er højdepunkterne på denne spændende kombinationsrejse. 

19. oktober til 1. november 2022

Men der er mange andre oplevelser på rejsen. I Israel skal vi op på klippen Masada, hvor små tusind jøder holdt stand mod romerne i 3 år. Betlehem, Nazareth, Genesaret Sø og Kapernaum. De bibelske steder ligger tæt på rejseruten. Det gør de også i Jerusalem: Oliebjerget, Getsemane Have, Via Dolorosa, Golgata, Grædemuren. Vi ser det hele på en byvandring. I Jordan sætter vi en dag af til at udforske Petra. Byen, der er hugget ud af sandstensklipperne, var engang hovedstad for nabatæerne og et centrum på handelsvejene i Mellemøsten. Vi besøger Jerash og ser søjler, templer, torve og teatret fra romersk tid. Borgen Ajlun, bygget til forsvar mod korsridderne, er en lille perle, og i ørkenen Wadi Rum tager vi på jeep-safari.


Læs mere og tilmeld dig rejsen her