Logo

Læserrejser


I samarbejde med Dagbladet Politiken arrangerer Viktors Farmor hvert år en række læserrejser til udvalgte destinationer.

Tilmelding foregår via Politikens hjemmeside, hvor man også kan læse mere om pris og rejsens program.

Her kan du se en oversigt over alle vores læserrejser.

 

 

Den kendte bro i Mostar, Bosnien,  er et symbol på freden efter borgerkrigen.

Den kendte bro i Mostar, Bosnien, er et symbol på freden efter borgerkrigen.

Balkan

Oplev Sarajevo, Mostar og Dubrovnik, 3 af de mest kendte byer på Balkan

13. til 22. september 2018

Balkan er en smeltedigel af kulturhistorie og religion. Et uroligt hjørne af Europa. Osmannerne var her i 500 år og prægede området. 1. verdenskrig brød ud på grund af en episode i Balkan. Kommunismen trak et jerntæppe ned mellem Balkan og Vesteuropa. Og mange husker Balkan-krigene i 1990'erne.

På rejsen møder vi den spændende historie og får indtryk af den lige så spændende nutid i mange små lande, der gerne vil knyttes tættere til Europa. Maden er god – og rigelig. Klimaet behageligt. Der er sol og varme langt ind i efteråret.

Læs mere og bestil rejsen her

Emam pladsen i Isfahan. Foto Inge Lynggaard Hansen

Emam pladsen i Isfahan. Foto Inge Lynggaard Hansen

Iran

12 dage i Persiens smukkeste byer

EKSTRA REJSE:

11. til 22. oktober 2018

En rejse i Iran er et møde med en af verdens ældste civilisationer, og samtidigt en øjenåbner overfor et folk, der i disse år har verdens bevågenhed.

Rejsen giver mulighed for at opleve verdens smukkeste eksempler på islamisk arkitektur. Moskéerne i Isfahan, paladserne og de ældgamle broer er i en flot bevaringstilstand. Byen domineres af gyldne og tyrkisblå kupler! De mange, orientalske bazarer er et rent 1001 Nats Eventyr. Ofte er de overdækkede med stof eller bygget i mursten med flot forarbejdede hvælvinger.

Læs mere og bestil rejsen her

Viktors Farmor baggrundsbillede