Logo

Læserrejser


I samarbejde med Dagbladet Politiken arrangerer Viktors Farmor hvert år en række læserrejser til udvalgte destinationer.


Tilmelding til rejserne foregår via Politikens hjemmeside. Her læser du også mere om pris og rejsens program.

Her kan du se en oversigt over vores læserrejser.

 

 

Læserrejse til Umbrien

Italiens grønne hjerte

15. til 22. maj 2021

Oplev det autentiske Italien med journalist og forfatter, Lene Brøndum, og hendes mand Michael, som har udvalgt de bedste oplevelser i Umbrien med udgangspunkt i middelalderbyen Montone, der er på listen over Italiens 20 smukkeste byer.

Lene og Michael bor i Umbrien og kender særdeles godt til regionen og ikke mindst de lokale beboere. Deres lokalkendskab har sikret en masse gode oplevelser med producenter af olie, vine og lækre traditionelle umbriske retter. Dermed er dette ikke blot en fantastisk kulturrejse, men også en rig mulighed for at stifte bekendtskab med en skøn italiensk kultur.

Læs mere og tilmeld dig her
 

Læserrejse til Israel og Jordan 

1. til 14. oktober 2021

I Israel skal vi op på klippen Masada, hvor små tusind jøder holdt stand mod romerne i 3 år. Betlehem, Nazareth, Genesaret Sø og Kapernaum. De bibelske steder ligger tæt på rejseruten. Det gør de også i Jerusalem: Oliebjerget, Getsemane Have, Via Dolorosa, Golgata, Grædemuren. Vi ser det hele på en byvandring.

I Jordan sætter vi en dag af til at udforske Petra. Byen, der er hugget ud af sandstensklipperne, var engang hovedstad for nabatæerne og et centrum på handelsvejene i Mellemøsten.

Vi besøger Jerash og ser søjler, templer, torve og teatret fra romersk tid. Borgen Ajlun, bygget til forsvar mod korsridderne, er en lille perle, og i ørkenen Wadi Rum tager vi på jeep-safari.

Læs mere og tilmeld dig her

Læserrejse til Marokko

Med rejseleder Anne-Marie Esper Larsen, tidligere dansk ambassadør i Marokko

6. til 16. oktober 2021
12. til 22. april 2022
6. til 16. oktober 2022

Det gamle kongerige Marokko er den arabiske verdens yderpunkt i Nordafrika. Selv om det ikke ligger i Orienten, har landet et umiskendeligt orientalsk præg. Tag for eksempel de gamle kongebyer.

Dem er der flere af, for Marokko har været regeret af kaliffer, sultaner, konger og dynastier, som hver for sig har efterladt spor. Derfor er Rabat, Meknés, Fez og Marrakesh så spændende, at de er med på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Læs mere og tilmeld dig rejsen i efteråret 2021 her 

Læs mere og tilmeld dig rejsen i foråret 2022 her

Læs mere og tilmeld dig rejsen i efteråret 2022 her