Logo

Læserrejser


I samarbejde med Dagbladet Politiken arrangerer Viktors Farmor hvert år en række læserrejser til udvalgte destinationer.


Tilmelding foregår via Politikens hjemmeside, hvor man også kan læse mere om pris og rejsens program.

Her kan du se en oversigt over alle vores læserrejser.

 

 

Emam pladsen i Isfahan. Foto Inge Lynggaard Hansen

Emam pladsen i Isfahan. Foto Inge Lynggaard Hansen

Iran efterår 2019

12 dage i Persiens smukkeste byer

9. til 20. oktober 2019

En rejse i Iran er et møde med en af verdens ældste civilisationer, og samtidigt en øje-åbner overfor et folk, der i disse år har verdens bevågenhed.

Det er mere end 6000 år siden, civilisationen i dette område blev grundlagt. De største af de persiske imperier, arkæmenider, partere, sassanider, regerede i en stor del af det asiatiske kontinent i mere end 450 år. De imponerende bygningsværker i Persepolis vidner om landets storhedstid for 2500 år siden.

Læs mere og bestil rejsen i efteråret her

Dovendyr i trækrone. Foto Kirsten Gynther Holm

Dovendyr i trækrone. Foto Kirsten Gynther Holm

Panama og Costa Rica

De mest farverige lande i Mellemamerika

29. februar til 15. marts 2020

Ord som ’tropisk’ og ’eksotisk’ passer på en prik på Panama og Costa Rica. To af de mest farverige lande i Mellemamerika. Denne rejse er sat sammen, så der er enestående oplevelser både i den tropiske natur og af den eksotiske kultur.

Panama kender vi fra hattene. Og kanalen, der forbinder Stillehavet med Atlanterhavet. Vi skal sejle gennem nogle af de raffinerede sluser. Vi skal også sejle ind i junglen og møde Emberá indianerne. De kan kun nås ad vandvejen, og har bevaret en 1000-årig kultur og tradition.

Læs mere og bestil rejsen her

Et af de mest imponerende strukturer i Petra. Foto Michael Andersen

Et af de mest imponerende strukturer i Petra. Foto Michael Andersen

Israel og Jordan rundrejse

Jerusalem og Petra er højdepunkterne på denne spændende kombinationsrejse

13. til 26. marts 2020

I Israel skal vi op på klippen Masada, hvor små tusind jøder holdt stand mod romerne i 3 år. Betlehem, Nazareth, Genesaret Sø og Kapernaum. De bibelske steder ligger tæt på rejseruten.

I Jordan sætter vi en dag af til at udforske Petra - byen, der engang var hovedstad for nabatæerne og et centrum på handelsvejene i Mellemøsten. Vi besøger Jerash og ser søjler, templer, torve og teatret fra romersk tid.

Læs mere og bestil rejsen her

Viktors Farmor baggrundsbillede