Logo

Læserrejser


I samarbejde med blandt andre Dagbladet Politiken og Dansk Vandrelaug arrangerer Viktors Farmor hvert år en række læserrejser til udvalgte destinationer.


Tilmelding til rejserne foregår via Politikens eller DVL's hjemmeside - afhængig af rejse. Her læser du også mere om pris og rejsens program.

Her kan du se en oversigt over alle vores læserrejser.

 

 

Dovendyr i trækrone. Foto Kirsten Gynther Holm

Dovendyr i trækrone. Foto Kirsten Gynther Holm

Panama og Costa Rica

De mest farverige lande i Mellemamerika

29. februar til 15. marts 2020

Ord som ’tropisk’ og ’eksotisk’ passer på en prik på Panama og Costa Rica. To af de mest farverige lande i Mellemamerika. Denne rejse er sat sammen, så der er enestående oplevelser både i den tropiske natur og af den eksotiske kultur.

Panama kender vi fra hattene. Og kanalen, der forbinder Stillehavet med Atlanterhavet. Vi skal sejle gennem nogle af de raffinerede sluser. Vi skal også sejle ind i junglen og møde Emberá indianerne. De kan kun nås ad vandvejen, og har bevaret en 1000-årig kultur og tradition.

Læs mere og bestil rejsen her

Vandreturen til De Kanariske øer er et samarbejde mellem DVL og Viktors Farmor.

Vandreturen til De Kanariske øer er et samarbejde mellem DVL og Viktors Farmor.

Vandretur på Gran Canaria, Teide (Tenerife) og La Gomera

Tropiske laurbærskove, storslåede udsigter og en bestigning af Teide på Tenerife

8. til 21. marts 2020 (I samarbejde med Dansk Vandrelaug)

Lyder sådan en 14 dages vandreferie til hele 3 af de Kanariske øer som noget for dig? Vi har 5 vandredage på Gran Canaria, 3 vandredage på La Gomera og 1 vandredag til toppen af Teide (3.700 moh) på Tenerife.

Sværhedsgraden ligger på 2-3 støvler. Vi vandrer 4-5 timer plus pauser på vandredagene. Der vil forekomme alle varianter af stigninger, løst grus, klippegrund og bløde stier med fyrrenåle. Bagagen bliver transporteret, men du bærer selv din dagstursrygsæk med de ting, du skal bruge i dagens løb: madpakke, væske, regntøj, snacks, kamera mv.

Læs mere og tilmeld dig her

Et af de mest imponerende strukturer i Petra. Foto Michael Andersen

Et af de mest imponerende strukturer i Petra. Foto Michael Andersen

Israel og Jordan rundrejse, forår 2020

Jerusalem og Petra er højdepunkterne på denne spændende kombinationsrejse

13. til 26. marts 2020

I Israel skal vi op på klippen Masada, hvor små tusind jøder holdt stand mod romerne i 3 år. Betlehem, Nazareth, Genesaret Sø og Kapernaum. De bibelske steder ligger tæt på rejseruten.

I Jordan sætter vi en dag af til at udforske Petra - byen, der engang var hovedstad for nabatæerne og et centrum på handelsvejene i Mellemøsten. Vi besøger Jerash og ser søjler, templer, torve og teatret fra romersk tid.

Læs mere og bestil rejsen her

Alle Nationers Kirke. Foto Anne Sophie Meyer Larsen

Alle Nationers Kirke. Foto Anne Sophie Meyer Larsen

Israel og Jordan rundrejse, efterår 2020

Jerusalem og Petra er højdepunkterne på denne spændende kombinationsrejse.

9. til 22. september 2020

I Jordan sætter vi en dag af til at udforske Petra. Byen, der er hugget ud af sandstensklipperne, var engang hovedstad for nabatæerne og et centrum på handelsvejene i Mellemøsten. Vi besøger Jerash og ser søjler, templer, torve og teatret fra romersk tid. Borgen Ajlun, bygget til forsvar mod korsridderne, er en lille perle, og i ørkenen Wadi Rum tager vi på jeep-safari.

I Israel skal vi op på klippen Masada, hvor små tusind jøder holdt stand mod romerne i 3 år. Betlehem, Nazareth, Genesaret Sø og Kapernaum. De bibelske steder ligger tæt på rejseruten. Det gør de også i Jerusalem: Oliebjerget, Getsemane Have, Via Dolorosa, Golgata, Grædemuren. Vi ser det hele på en byvandring.

Læs mere og bestil rejsen her