Logo

Læserrejser


I samarbejde med Dagbladet Politiken arrangerer Viktors Farmor hvert år en række læserrejser til udvalgte destinationer.


Tilmelding til rejserne foregår via Politikens hjemmeside. Her læser du også mere om pris og rejsens program.

Her kan du se en oversigt over alle vores læserrejser.

 

 

Mtskheta - her blev kristendommen officielt indført i Georgien i år 337. Foto Karin Reif

Mtskheta - her blev kristendommen officielt indført i Georgien i år 337. Foto Karin Reif

Læserrejse til Armenien og Georgien

Kirker, klostre og natur i to ældgamle kristne lande

27. september til 7. oktober 2020

Både Armenien og Georgien har en old-kristen kultur, og arven træder tydeligt frem i klostrene og kirkerne, der ofte ligger meget smukt i bjergene. Vi kører i 4-hjulstrækkere op til den pittoreske Gergeti kirke, der med sin storslåede beliggenhed er en af Georgiens mest kendte kirker.

Armenien var det første land til at indføre kristendommen som statsreligion i år 301. Bygningerne står solidt plantede i harmoni med den omgivende natur, og de udstråler ro og værdighed. Armenien har en rigt varieret natur med bjerge og højsletter, tætte skove og blødt formede dale med fjerne flokke af kvæg. Om efteråret gløder træer og bjergsider i høstfarver.

Læs mere og bestil rejsen her

Læserrejse til Marokko

Med rejseleder Anne-Marie Esper Larsen, tidligere dansk ambassadør i Marokko

1. til 11. april 2021

7. til 17. oktober 2021

Det gamle kongerige Marokko er den arabiske verdens yderpunkt i Nordafrika. Selv om det ikke ligger i Orienten, har landet et umiskendeligt orientalsk præg. Tag for eksempel de gamle kongebyer.

Dem er der flere af, for Marokko har været regeret af kaliffer, sultaner, konger og dynastier, som hver for sig har efterladt spor. Derfor er Rabat, Meknés, Fez og Marrakesh så spændende, at de er med på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Læs mere og tilmeld dig forårsrejsen her

Læs mere og tilmeld dig efterårsrejsen her