Hvad søger du?

Hvor skal din vandreferie gå hen?

Italien, Spanien, Nepal, Costa Rica eller noget helt femte? Vi har vandreferier både i og udenfor Europa – og vi er klar til at hjælpe dig godt på vej.

Flot vandring i Ajloun naturreservatet i Jordan. Foto Viktors Farmor

Flot vandring i Ajloun naturreservatet i Jordan. Foto Viktors Farmor

Vandreferie i Europa og Kaukasus

Hovedparten af vores vandreferier ligger i Europa. Som oftest er de på 8 dage. Følg eksempelvis i middelalderlige fodspor, når du vandrer rundt i Segovias brolagte stræder, indsnuser duften af spidstegt gris fra de små restauranter og kigger på romernes imponerende akvædukt.

I de takkede bjerge Picos de Europa kommer vandreruten forbi byen Bulnes, hvortil der ikke går vej. I Georgien frister vi ganen med et besøg hos en entusiastisk vinbonde, inden vi vandrer langs dybe floder, smalle bjergstier og smukke dale til alpine enge, fyrreskov og øde marker.

Vi har en vandreferie til de fleste niveauer i Europa - fra en 1 støvlet kultur og vandreferie i Pyrenæerne til en mere udfordrende 3 støvlers vandreferie i Andorra. Se alle mulighederne her:
 

 

Vandreferie i Sydamerika, Mellemøsten, Asien og Afrika

Vil du gerne længere væk på vandreferie? Det klarer vi også. Vi kan diske op med eksotiske destinationer, hvor knaldgule, blomstrende træer, vandfald og orkidéer pryder din nethinde inden frokost på en hvid sandstrand ved det Caribiske hav. Jo, den er god nok!

Rejsen kultur og vandring i Nepal kombinerer det bedste af Kathmandu-dalens kulturelle seværdigheder med syv dages vandring i det smukke Annapurna område. På vandreferie i Kappadokien vandrer du igennem forunderlige landskaber, der kunne lede tankerne hen på, at en troldmand havde været på spil.

Var det noget med vandring i eksotiske omgivelser 500 km fra Afrikas kyst? På vores rejse i Kap Verde vandrer vi på øerne Santo Antaõ og Santiago og smager på den lokale grog. Costa Rica er et andet eksotisk mål for en vandreferie. Landet er oplagt som vandreferiedestination, og vi vandrer i både regnskov og på lavastier. Se alle muligheder her: