Ring til os 86 22 71 81       Nyhedsbrev       Trustpilot 4,5 starts

Simon Røn Dalsgaard

Rejselysten og vild med at vandre. Simon brænder for kulturer og formidling af gode historier. Simon leder unikke rejser til bl.a. Georgien, Island og Kazakhstan.

Simon Dalsgaard - rejseleder for Viktors Farmor

At blaffe fra Danmark til Kazakhstan og tilbage igen er en rejse på 15.000 km gennem 18 lande.
Simon har gjort det. Alene. Han har også blaffet fra Marokko til Ghana langs den afrikanske vestkyst.

Når Simon ikke bruger tomlen, elsker han at vandre, hvilket han blandt andet har gjort på Caminoen, i Himalayabjergene og i den vestafrikanske jungle. Samt i Armeniens bjerge, hvor han har udforsket mere end 650 km. stier til fods. Vandring er en fantastisk måde at opleve naturen på og har en unik evne til at knytte mennesker sammen, synes han.

Til dagligt læser Simon Østeuropastudier på universitetet, arbejder frivilligt med international politik, og er bestyrelsesmedlem i Centralasiatisk Selskab. Han har boet på den palæstinensiske vestbred, hvor han arbejdede med demokratisk organisationsopbygning og kvinderettigheder.

Simon brænder for mødet mellem mennesker og kulturer, er altid på jagt efter den gode historie, som kan formidles videre. Han elsker at fordybe sig i landenes politiske situation og sørger altid for altid for at sætte oplevelserne ind i en historisk kontekst.

Simon har rejst i mange dele af verden, ofte i ikke særligt besøgte egne, men har en særlig passion for Vestafrika, Kaukasus og Centralasien herunder Uzbekistan og Kazakhstan. Det er unikke områder med smuk, vild natur, relativt få turister og levende kulturer.

I efteråret 2021 boede Simon et halvt år i Kazakhstan. 

Simon leder også rejser i Island, hvor han især brænder for vikingernes historie. 

 

Rejs med Simon Røn Dalsgaard