Logo

Vietnam

Ha Longbugten er udnævnt som et af verdens syv nye vidundere - resten af Vietnam er også vidunderligt.

Fantastiske Vietnam er overskriften for Viktors Farmors rundrejse i Vietnam, og den overskrift lover ikke for meget. Skarpe bjergtinder i Ha Longbugten, den mægtige Mekongflod med de flydende markeder, storbyer vrimlende med cykler, paladser, mausoleer, tunneller fra Vietnamkrigens tid og farverige måltider, man vil huske længe efter, man er kommet hjem.

Vores rejser til Vietnam er populære og det skyldes ikke mindst guiden Tuyen Ngoc Nguyen. Han er født i Vietnam, men kom til Danmark som flygtning i forbindelse med Vietnamkrigen. Han fik mulighed for at vende tilbage til Vietnam som rejseleder, og nu har han købt en kaffeplantage i den sydlige del af landet. Han brænder for at vise det bedste af Vietnam frem, og med sit lokalkendskab og engagement sørger han for, at rejsen bliver en uforglemmelig oplevelse.

 

Viktors Farmor rejser til Vietnam

Vietnam er et langt land, der slynger sig som et smalt S. Det har 1700 kilometer smuk kystlinje til det Sydkinesiske Hav og grænser mod nord til Kina og mod vest til Laos og Cambodia. Det er historisk spændende med kejserimperier og kolonitid over kommunisme til Vietnamkrig og moderne storbyliv. Vores rejser tager dig med helt tæt på Vietnams tankevækkende historie og smukke arkitektur og natur.

Viktors Farmor har blandt andet samlet en rundrejse med højdepunkterne i Vietnam. Rejsen giver dig et bredt overblik over, hvad Vietnam har at byde på og der er tilmed tid til at komme på kokkeskole og smage på Vietnams vidunderlige mad.

Forkæl dig selv og dine smagsløg i fantastiske Vietnam. Se vores Vietnam rejser nedenfor.

Viktors Farmor baggrundsbillede