Rejser til Vietnam

Flere vælger at besøge Vietnam – og med god grund! Et af de helt store højdepunkter er den storslåede vietnamesiske natur.

Værd at opleve i Vietnam

Der er selvfølgelig de verdenskendte naturfænomener som Halong Bay og Ban Gioc-vandfaldet. Men Vietnam rummer mange flere flotte og kuperede naturlandskaber, som man bliver betaget af, når man rejser gennem landet. 

Vietnam er indbydende og lægger op til eventyr med den mægtige Mekongflod med de flydende markeder, paladser, mausoleer, tunneller fra Vietnam-krigens tid, storbyer vrimlende med cykler, og farverige måltider man vil huske længe efter, man er kommet hjem. 

Netop maden, markederne, stemningen og mødet med den glade udadvendte befolkning og deres stærke nationale kultur er spændende at opleve. Viktors Farmor sørger for, at du får set det bedste af landet i et tætpakket program med alsidige oplevelser. 

Vores Vietnam-rejser er populære, og det skyldes ikke mindst guiden Tuyen Ngoc Nguyen. Han er født i landet, men kom til Danmark som flygtning i forbindelse med Vietnam-krigen. Han fik mulighed for at vende tilbage som rejseleder, og nu har han købt en kaffeplantage i den sydlige del af landet.  

Hvad siger vores gæster

Vietnam

Landefakta

Areal: 331.210 km2

Hovedstad: Hanoi

Møntfod: Dong (a 10 hao a 100 xu) - forkortes VND

Sprog: Vietnamesisk

Tidsforskelfra DK: Sommer: +5 timer, vinter: +6 timer

Klima og vejr

Hvornår besøger man Vietnam?

Vietnam er på størrelse med Norge – vejret er dog noget lunere! Landskabet har flotte bjerge, lange floder, skove og dale. Bjergkæden, Nui Truong Son, udgør en del af grænsen til Laos, og mod den sydøstlige kyst. Nord for bjergkæden bliver landet mere fladt og sumpet, hvilket også er årsagen til, at der ikke er så tæt befolket nord for Hanoi.   I Sydvietnam løber en af verdens længste floder, nemlig Mekong floden. Da området er fladt som en pandekage, udnytter man den nemme tilgængelighed til overrisling og risdyrkning.   Vietnam har flere forskellige klimazoner. I syd er der tørtid fra december til april. Her kan både temperaturerne og luftfugtigheden være lidt højere end i Hanoi. I Ho Chi Minh City ligger temperaturen omkring de 30 grader hele året.  Det meste nedbør, der falder i Vietnam, kommer i kraftige men korte regnskyl, overvejende om natten eller som forfriskende regnbyger sidst på eftermiddagen. Herefter kan luften føles friskere og en smule køligere for en stund.

Hvem møder du i Vietnam?

Når du rejser med Viktors Farmor er du stort set altid sikker på at møde de lokale. Vietnam er et land med stor etnisk diversitet og måden, man lever på, varierer meget mellem de syd- og nordlige regioner.

 • En vietnamesisk landmand bruger kvæg til at trække sin plov, oplev dette ved en rejse til Vietnam.

  Med en kaffebonde som rejseleder

  Mød Tuyen, der på vores fantastiske Vietnam rundrejse viser rundt i sit hjemland og tilbyder smag...
  En vietnamesisk landmand bruger kvæg til at trække sin plov, oplev dette ved en rejse til Vietnam.

  Med en kaffebonde som rejseleder

  Mød Tuyen, der på vores fantastiske Vietnam rundrejse viser rundt i sit hjemland og tilbyder smag...
 • Landsbyerne ligger smukt i landskabet. Foto Espen Mariussen

  Vietnam er et fantastisk møde

  Flydende markeder på Mekongfloden, skarpe bjergtinder i Ha Long Bugten og bønder på arbejde i ris...
  Landsbyerne ligger smukt i landskabet. Foto Espen Mariussen

  Vietnam er et fantastisk møde

  Flydende markeder på Mekongfloden, skarpe bjergtinder i Ha Long Bugten og bønder på arbejde i ris...
 • Indholdet i en forårsrulle kan varieres efter smag.

  Det vietnamisiske køkken

  Det vietnamesiske køkken regnes som et af verdens bedste.
  Indholdet i en forårsrulle kan varieres efter smag.

  Det vietnamisiske køkken

  Det vietnamesiske køkken regnes som et af verdens bedste.
 • Det kongelige arkitektoniske kompleks, citadellet, i Hue. Foto Viktors Farmor

  Dragerne spyede store smaragder

  Når man sidder henslængt i sin dækstol på junken i Ha Long bugten, dukker der muligvis et spørgsm...
  Det kongelige arkitektoniske kompleks, citadellet, i Hue. Foto Viktors Farmor

  Dragerne spyede store smaragder

  Når man sidder henslængt i sin dækstol på junken i Ha Long bugten, dukker der muligvis et spørgsm...
 • I Hoi An hænger lanterne mellem husene i den gamle bydel - og man kan også finde dem på markeder. Foto Tina Bach Thøgersen

  Vietnam - Hvordan er det nu lige...?

  Vietnam er vidunderlig. Ha Long bugten er et af verdens syv vidundere, og landet emmer af flot na...
  I Hoi An hænger lanterne mellem husene i den gamle bydel - og man kan også finde dem på markeder. Foto Tina Bach Thøgersen

  Vietnam - Hvordan er det nu lige...?

  Vietnam er vidunderlig. Ha Long bugten er et af verdens syv vidundere, og landet emmer af flot na...

Typiske spørgsmål før rejsen til Vietnam

 • Hvad spiser vi i Vietnam?

  Den vietnamesiske spise er mangfoldig og det er næppe tilfældigt, at det vietnamesiske køkken er blevet populært overalt på kloden. Hvis ikke man er til koriander, skal man huske at kigge menukortet godt igennem, inden man bestiller.  

  Men ellers er der et bredt udvalg af lokale retter. Blandt de mest kendte kan nævnes de tynde pho-nudler eller forårsruller med forskelligt indhold i helt tynde rispapirruller. Når det kommer til søde sager, har landet også sine helt egne delikatesser at byde på, såsom vietnamesisk kaffe med kondenseret mælk eller små sesamkugler med sødt indhold. 

  Landet har op mod 500 traditionelle retter, der består af alt fra cobra-slange og skaldyr til lækre vegetarretter. Fisk er også en vigtig ingrediens i køkkenet, og stort set alle retter suppleres med ris og nudler. Grøn te serveres alle steder. Vietnamesisk kaffe er fortræffelig, og alle steder serveres godt dansk øl, både Tuborg og Carlsberg, der brygges i landet. 

 • Hvad er prisniveauet i Vietnam?

  Prisniveauet i Vietnam er meget lavt, og man vil opleve, at mange ting er næsten rørende billige. På nær i meget turistede områder kan man som udgangspunkt få en halv liter vand til et par kroner eller en vietnamesisk kop kaffe til under 10 kroner.  

  I områder hvor lokalbefolkningen er vant til turister, kan det betale sig at forhandle en lille smule om priserne, men man vil sjældent opleve, at de priser, man først bliver tilbudt, er unfair, eller mere end hvad man som dansker kan forvente at betale. 

 • Hvad køber man i Vietnam?

  En typisk og meget populær souvenir fra Vietnam er et skræddersyet jakkesæt, som man kan få til en brøkdel af, hvad det koster herhjemme. Der er dog også mange andre tekstil og beklædningsgenstande, som er velegnede som souvenirs. Blandt andet silketørklæder, traditionelle vietnamesiske hatte og vifter samt tøj med forskellige dekorative broderier.  

  Hvis man har mod på det, kan man også bringe vietnamesiske madvarer med hjem og selv prøve kræfter med det lokale køkken. Både nudler, saucer og selv kondenseret mælk er langtidsholdbart og egner sig derfor godt til at tage med hjem og blive fusioneret med det danske køkken. 

 • Hvordan er tryghed, sikkerhed og hygiejne i Vietnam?

  Modsat mange andre relativt fattige lande er Vietnam et ganske sikkert land, hvor overfald og anden voldelig kriminalitet er en sjældenhed. Men man bør dog tænke sig godt om og f.eks. ikke vifter rundt med pung og kontanter, når man er et sted med mange mennesker. 

  Som alle andre steder har corona-pandemien også sat sit præg på det vietnamesiske samfund. Men Vietnam har haft relativ succes med at takle corona, da man i forvejen har kultur for at bære masker, når man rammes af almindelig sygdom.  

 • Er der særlige krav til påklædning i Vietnam?

  I turistområderne kan man sagtens gå i shorts og en T-shirt. Men besøger man pagoder, templer og museer og lignende, bør man som minimum iføre sig lange bukser og en bluse/overdel, der dækker skulderen. Ved besøg i Ho Chi Minh mausoleet i Hanoi er korte bukser eller skørter/korte kjoler ikke tilladt (skal dække knæene). 

  Det kan være køligt i den nordlige del af landet, så man bør medbringe en trøje, vindjakke, regntøj og gode vandresko. 

 • Hvordan er det at rejse med tog i Vietnam?

  På togrejsen indkvarteres vi i 1. klasses 4-sengskupéer, men på trods af klassen skal vi dog ikke forvente nogen videre luksus. Togstandarden er væsentlig lavere i Vietnam, end hvad vi er vant til herhjemme. Medbring lagenpose og hovedpudebetræk.  

 • Guidebøger, litteratur og film

  Film: Særligt krigen i Vietnam har været en stor inspirationskilde for store Hollywood produktioner og blandt de største klassikere kan nævnes; The Deer Hunter (1978), Dommedag nu (1979), Platoon (1986) og Full Metal Jacket (1987).  

  Guidebog: Blandt bøger kan Politikens nyeste version af Turen går til Vietnam anbefales. 

  Bog: Hvis man derimod er interesseret i at lære mere om Vietnams historie og ikke blot Vietnam-krigen, anbefaler vi også Hans Hägerdals ”Vietnams historie” (2006). Det er en lang gennemgang af, hvordan det moderne Vietnam er blevet formet af sin historie.

  Guidefilm: Vores rejseleder Tuyen har lavet en lille video om ”Fantastiske Vietnam”. Så hold fast, læn dig tilbage, og tag med på turen - fra Saigon til Hue, Mekong floddeltaet og Hoi Ans gamle bydel.

Her skal du bo

Hotel og overnatning i Vietnam

3- og 4-stjernede hoteller

I Vietnam gør Viktors Farmor brug af almindelige gode hoteller med tre eller fire stjerner. Hotellerne, vi bor på, har derudover grundet corona-pandemien nu en øget fokus rengøring, hvor både værelser og fællesarealer nu rengøres og afsprittes oftere.

Gæstehuse i nord

I de landlige regioner i det nordlige Vietnam, hvor der ikke kommer mange turister, bor vi på såkaldt gæstehuse, hvor sovevilkårene er mere spartanske end ellers, men personalet byder velkommen og tager godt hånd om os.

Vidste du det om Vietnam?

Vietnams madfilosofi lyder, at de fem elementer styrke (metal), surhed (træ), bitterhed (ild), salt (vand) og sødme (jorden) alle skal indgå i en ret, samt være i perfekt balance når man laver vietnamesisk mad. 

Viktors Farmor i Vietnam

Viktors Farmor kan bryste sig af at være lidt af en Vietnam-ekspert, da vores rejser er lavet i samarbejde med Tuyen Ngoc Nguyen, der voksede op i landet, men siden har boet her i Danmark. Tuyen har derfor en personlig indfaldsvinkel til landet og som det er beskrevet nedenfor, giver det på begge vores Vietnam-rejser en speciel mulighed for at komme tæt på det vietnamesiske folk og deres kultur. Viktors Farmor besøger selvfølgelig det verdenskendte Ha Long Bay, men vi kommer også meget længere omkring i det spændende land. 

Fantastiske Vietnam er rejsen for dem, der ønsker at få et helhedsindtryk af landet og opleve alle de største attraktioner. Lige fra det maleriske Halong Bay i nord, til de historiske Cu Chi tunneller tæt på Ho Chi Minh City i syd. Med hele 16 rejsedage giver rejsen et bredt og bestandigt indtryk af landet, hvor vi stiller skarpt på regionale forskelle og ligheder på tværs af landet. En af rejsens helt store højdepunkter er, når vi besøger rejseleder Tuyen’s familie i hans barndomsby og får et rigtigt vietnametisk måltid i lokale autentiske omgivelser. 

Anderledes er rejsen Stammefolk i Vietnam, der fokuserer på den nordligste region. Her hører Tay-folket hjemme. Denne rejse på 13 dage er mere dybdegående i denne særlige region, hvor vi ser uudforskede landsbyer i Vietnam mellem te-plantager, rismarker og bjerge. Udover de store attraktioner såsom Halong Bay og verdens 4. største vandfald Ban Gioc, kommer vi også helt tæt på de lokale attraktioner og den lokale kultur, når vi f.eks. besøger en lokal skole. 

5 nedslag i Vietnams historie

110 f.Kr. til 938
På nær et par korte perioder er Vietnam underlagt kinesiske dynastier. I Vietnam havde man dog både eget sprog og kulturel identitet. Men det lykkedes at få den kinesiske overmagt ud af landet.

1858
Franske tropper invaderer Vietnam og gør landet til en koloni.

1946-1954
1. Indokinesiske krig; Viet Minh starter et oprør mod den franske kolonimagt i Indokina og har succes med at få franskmændene til at trække sig ud af landet. 

1954-1975
Vietnam-krigen; USA invaderer Vietnam for at holde det kommunistiske styre i nord fra at tage magten i landet. Amerikanerne møder dog mere modstand end forventet og bliver til sidst tvunget til at trække sig ud af landet og se Viet Cong og kommunisterne samle Vietnam som en kommunistisk stat. 

1979
Efter Vietnam-krigen flygter mange i stort tal. 1979 bliver det største flygtningeår med 400.000 flygtninge, heraf ca. 200.000 bådflygtninge. 

Praktiske oplysninger

Her finder du relevante oplysninger om rejser til Vietnam.

 • Pas og visum

  Viktors Farmor udsender visumvejledning før afrejse, hvis det er relevant for rejsen. Vietnam kræver pt. ikke visum for danske statsborger på turistrejser, hvor man tilbringer 45 dage eller mindre i landet. 

  Passet være gyldigt mindst 6 mdr. efter indrejse datoen. Det er altid en god idé at have en ekstra kopi af passets informationsside med. Den opbevares et andet sted end selve passet.

 • Vaccination

  Som i de fleste andre oversøiske lande, anbefales det at være vaccineret mod smitsom leverbetændelse (hepatitis A), stivkrampe og difteri. Herudover er anbefalinger afhængige af, hvilket område man rejser i og på hvilket tidspunkt af året man rejser.

  Viktors Farmor rådgiver af principielle årsager ikke om smitterisiko for malaria og om valg af malaria profylakse. Du bør tale med egen læge eller en specialklinik for rejsemedicin. Medbring evt. dag-for-dag programmet, hvorpå rejseruten er indtegnet.

  Du kan også orientere dig på Seruminstituttets hjemmeside. Der kan være forskel på, hvilke vaccinationer der tilrådes.

  I forbindelse med din vaccination har Viktors Farmor to rabataftaler med Rejsemedicinsk- og Medicinsk Speciallægeklinik (Jens Baggesens Vej 90 B 8200 Aarhus N) og Udlandsvaccinationen I/S (Ørestads Boulevard 5, 2300 København S). Ved begge steder får du op til 10% i rabat ved vaccinationer.

 • Valuta

  Vietnams valuta er dong (VND). Der går ca. 3 danske kroner på 10.000 dong. På hoteller, restauranter og butikker henvendt til udenlandske gæster står priserne ofte angivet i både VND og amerikanske dollars (USD). Selv om priserne ikke er angivet i udenlandsk valuta, er de fleste steder parate til at modtage betaling i amerikanske dollars. Euro er ikke nær så udbredt som dollars, og typisk er kursen dårligere end amerikanske dollars. Så det er bedre at medbringe dollars end euro. 

  De fleste banker, hoteller og guldsmede-forretninger tilbyder at veksle amerikanske dollars til dong. Euro kan også veksles, men ikke alle steder gør det, og kursen er typisk ikke så god som dollars. Nogle steder betales et mindre gebyr for omvekslingen. Oftest giver guldsmede-forretningerne en bedre kurs end bankerne og hotellerne. Kreditkort kan anvendes som betalingsmiddel i restaurationer og butikker henvendt til turister.

  Vær opmærksom på at nogle forretninger tager et mindre gebyr for at modtage betaling via kreditkort. Det er muligt at hæve kontante beløb med Visa og Mastercard i flere banker. Bankerne tager som regel et gebyr på 1-5 % af det beløb, der hæves.

  I de største byer er der automater, hvor det er muligt at hæve penge døgnet rundt – dog ofte maksimalt 2.000.000 VND pr. dag.

 • Mad og drikke

  Vietnamesisk mad er meget lækkert og varieret. Landet har op mod 500 traditionelle retter, der består af alt fra cobra-slange og skaldyr til lækre vegetarretter. Fisk er også en vigtig ingrediens i det vietnamesiske køkken, og stort set alle retter suppleres med ris og nudler. Grøn the serveres alle steder. Vietnamesisk kaffe er fortræffelig, og alle steder serveres godt dansk øl, både Tuborg og Carlsberg, der brygges i landet.

 • Fysisk form på rejsen

  For at kunne deltage på rejsen skal du være godt gående og i en almindelig fysisk form. Rejsen egner sig ikke for bevægelseshæmmede, og det forventes, at du kan gå mindst 5 km. om dagen, samt håndtere din egen bagage.

 • Telefoni og internet

  Telefoni. Landekoden ved opringning per telefon fra Danmark til Vietnam er 0084. Herefter indtastes telefonnummeret inklusive forvalgskoden for den provins, der ringes til.

  Vær opmærksom på at taksten er meget høj, hvis man ringer fra Vietnam til udlandet. 

  Internet. Man har på flere af hotellerne mulighed for at benytte sig af internettet. 

 • Elektricitet

  110-220 volt A.C. De fleste stikkontakter har to eller tre huller og passer til de stik, vi har i elektriske apparater i Danmark.

 • Drikkevand

  Det frarådes at drikke vandet. Mineralvand kan købes overalt.

 • Drikkepenge

  Det forventes ikke, at man giver drikkepenge, men det bliver værdsat.

  Drikkepenge til lokalguiden og chaufføren er inkluderet i rejsens pris. 

  Men drikkepenge til stuepiger, tjenere, båd-personale mv. er ikke inkluderet.

 • Foto

  Vietnam er et paradis, når der drejer sig om billedmotiver. Vis respekt ved fotografering: Vis kameraet og smil og spørg om det er ok at tage et foto. Respekter et nej; især mange af de ældre bryder sig ikke om at blive foreviget. Militære områder, checkpoints samt lufthavne må ikke fotograferes.

 • Påklædning

  I turistområderne kan man sagtens gå i shorts og en T-shirt. Men besøger man pagoder, templer og museer og lignende, bør man som minimum iføre sig shorts, der går ned i knæene, samt en bluse/overdel, der dækker skulderen. Ved besøg i Ho Chi Minh mausoleet i Hanoi er korte bukser eller skørter/korte kjoler ikke tilladt (skal dække knæene).

  Bemærk at der er mulighed for at få vasket tøj på hotellerne i Hoi An, Ho Chi Minh City samt Vung Tau til fornuftige priser. 

  Særligt for rejsen Stammefolk i Vietnam:

  Det kan være køligt i den nordlige del af landet, så man bør medbringe en trøje, vindjakke, regntøj og gode vandresko.

   

 • Indkøb

  Vietnam er et godt land at shoppe i. Der fremstilles mange flotte håndværksprodukter i vietnamesisk design, men også gode kopier af vestlige tøj- og designmærker til billige priser. Vietnam er særlig kendt for sin fremstilling og design af lakarbejder med indlagt perlemor og for sine mange produkter i silke. Af andre varer kan nævnes udskæringer i træ, keramik, farverige håndbroderede stoffer og tøj, sko, smykker, lædervarer, marmorfigurer, forskelligt tilbehør og moderne malerier af vietnamesiske malere.

  Men også præcise kopier af internationale kunstnere. Vil man have syet jakkesæt eller kjoler er det også muligt. At forhandle om prisen er nærmest en kulturel norm i Vietnam, og som turist kan det være en oplevelse i sig selv, hvis man giver sig tid til det. Selv om der i mange butikker findes prisskilte på varerne, er det ikke ensbetydende med, at der ikke kan forhandles. Der kan dog være souvenirshops på museer og store hoteller, boghandlere, statsligt ejede forretninger og enkelte andre butikker, hvor man kører med faste priser.

 • Prisniveau

  Med forbehold for ændringer.

  Øl 10 - 15 kr.

  Sodavand 5 - 10 kr.

  Et glas vin: 25 - 35 kr.

  En frokost på restaurant fra ca. 50 kr.

  En middag på restaurant fra ca.70 kr.

 • Bagage

  Medbring højst 20 kg. Bagagen bør ikke være tungere, end at man til enhver tid kan bære den selv. Der er mulighed for at få vasket tøj på de hoteller, hvor vi overnatter mere end én nat.

   

 • Håndbagage

  Sørg altid for at have tandbørste samt lidt ekstra tøj/undertøj i håndbagagen så man er forberedt på det tilfælde, at bagagen kan være forsinket på bestemmelsesstedet.

  Vigtig medicin bør altid være i håndbagagen. Medbringer du receptpligtig medicin, i din håndbagage, skal navnet på pilleglas/pakke svare til navnet i dit pas.

  Husk også at powerbanks, el-cigaretter mv. altid skal pakkes i håndbagagen.

 • Klima

  Vietnam er et langt land, der dækker over flere forskellige klimazoner. I syd er regntiden fra maj til november – resten af året er der tørtid med lidt højere temperaturer og højere luftfugtighed. I Ho Chi Minh City ligger temperaturen omkring de 30 grader hele året.

  I nord er vinteren temmelig kold fra december til marts (ned til 15 grader i Hanoi), hvor det kan blive rigtig koldt i bjergene (nattefrost). Sommeren fra maj til oktober har temperaturer over 30 grader og kraftige men korte regnskyl, overvejende om natten eller som forfriskende regnbyger sidst på eftermiddagen. I det centrale Vietnam er sommeren den årstid med mindst nedbør.

 • Tidsforskel

  Der er 6 timers tidsforskel mellem Danmark og Vietnam om vinteren, 5 om sommeren.

 • Pakkeliste

  Husk at supplere pakkelisten med:

  - Solbriller

  - Solcreme

  - Badetøj

  - Kasket eller solhat

  - Lange, hurtigttørrende bukser

  - Regnfrakke eller paraply

  - Myggespray

  - Medicin mod maveinfektion (tal med egen læge)

  - En rulle toiletpapir eller Kleenex

  - Ørepropper

  - Desinficerende spray el. creme (kan købes i Matas og på apoteket)

  - Lille taske til brug på båden i Halong-bugten, hvor vi ikke tager de store kufferter med. 

   

  På rejsen Stammefolk i Vietnam bør man desuden pakke:

  - Gode  vandresko

  - Trøje til bjergene

  - Regntøj

 • Åbningstider

  Banker: 07.00-17.00. Middagspause mellem 11.30-14.00. (Mandag til fredag). Lørdag har bankerne åbent om formiddagen.

  Forretninger: Det er svært at bestemme forretningernes åbningstider præcist. De har som regel åbent fra tidligt om morgenen til sent om aftenen.

 • Transport

  Vietnam er et tredje verdens land med alt hvad det indebærer. Trafikken kan være ret kaotisk, hvilket kan give forsinkelser i forhold til den lagte rejseplan. Der kan desuden ske forsinkelser/ændringer i rejseplanen som følge af dårlige vejrforhold, vejarbejde, sporarbejde på togstrækninger mm. Der kræves en god portion overbærenhed ved rejser i Vietnam. Livsstilen er meget langt fra den europæiske perfektionisme.

 • Flyrejsen

  På vores rejser bruger vi en række forskellige flyselskaber. På nogle få af disse – f.eks. Finnair – kan vi desværre ikke seate jer på flyet. Vi kan derfor ikke garantere, at I sidder sammen, selvom I rejser sammen. Vi kan heller ikke imødekomme særlige ønsker til seating såsom gangplads, vinduesplads osv. Ønsker du at vide, hvilket flyselskab vi bruger på en given rejse, er du altid velkommen til at ringe til os eller skrive på info@viktorsfarmor.dk 

 • Togrejse

  Glæder på rejsen Fantastiske Vietnam:

  På togrejsen indkvarteres vi i 1. klasses (soft sleeper) 4-sengskupéer. Toget er komfortabelt, rent og pænt, men togstandarden er generelt lavere i Vietnam end i Europa. Der er rene lagner og hovedpudebetræk i sovekupéerne, så det er ikke nødvendigt at medbringe en lagenpose, med mindre man specifikt ønsker at sove i egen lagenpose. Pak evt. en taske med toiletsager, læsestof mv., så det ikke er nødvendigt at skulle i kufferten på togrejsen.

 • Værd at vide

  For alle, der skal ud at rejse med Viktors Farmor, tilbydes 10% på varer, som ikke er nedsatte på Spejdersports webshop. Fordelskoden oplyses ved bestilling af rejse.

  Det kan anbefales at downloade Udenrigsministeriets app Rejseklar, hvor du kan læse rejsevejledningen og anden god information. Appen kan downloades til både Apple og Android. 

 • Adventurerejse

  Bemærk

  Rejsen "Stammefolk i Vietnam" er en Viktors Farmor adventurerejse. Vær forberedt på kørsel på dårlige veje. For at kunne komme rundt til landsbyerne, bevæger vi os til fods, og strækningerne kan blive længere end beskrevet pga. regn eller jordskred mv.

  Læs mere om adventurerejser her

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om mulighederne for rejser til Vietnam.
Ring til os 86 22 71 81