Hvad søger du?

Rejs til Oceanien

Solnedgang ved Ayers Rock. Snorkeltur på Great Barrier Reef. Larver, der lyser i mørket. Oplevelserne og indtrykkene er mange på en rejse til Australien eller New Zealand.

Turen er lang, men oplevelserne opvejer så rigeligt turen dertil. For eksempel kiwier og maorier, der deler deres kultur, traditioner og velsmagende mad med os.

Det hele er pakket ind i natur, som ikke ses skønnere, både ved kysten, i ørkenen, i nationalparkerne og under vandet.

New Zealand og Australien kan noget, når det kommer til de store og unikke naturoplevelser – og variationer i dem.

Der er skønt, deromme på den anden side af kloden.

Dansk humor

Det er let at tale med befolkningen i New Zealand. Mentaliteten ligner vores, og de har samme humor som danskerne.

Viktors Farmor i Oceanien

I New Zealand møder vi kiwierne, som har en afslappet holdning til tilværelsen. Med udgangspunkt i den største by Auckland går rundrejsen til højdepunkter på både Nordøen og Sydøen. Den postkortsmukke natur opleves både til lands og til vands, blandt andet med en hjuldamper.

I Australien er afstandene store og landskaberne meget forskellige. Der er ørken, regnskov, nationalparker, kløfter og fantastiske strande – og så selvfølgelig det berømte koralrev, Great Barrier Reef. Ayers Rock, Alice Springs, Kings Canyon, og storbyen Sydney med sit berømte vartegn er bare nogle af de ting, man kan opleve på vores rundrejse i Australien. Obs. vi har ikke Australien på programmet, kontakt os for mere info om rejser hertil. 

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om mulighederne for rejser til Oceanien.

Rejsetyper

Uanset om du fortrækker grupperejse, en kulturrejse, en vandretur eller en naturrejse har Viktors Farmor et stort udbud af pakkerejser til en bred vifte af destinationer. Se et udpluk her:

Naturrejser

På rejser til Oceanien er natur i højsæde. Her er New Zealand et fantastiske eksempel. Norske fjorde. Schweiziske alper. Klippekyst i Bretagne. Bakkedrag i Somerset. Thailandske strande. Filippinsk regnskov. Sikke mange steder at skulle besøge - her er det faktisk nemmere at tage til New Zealand.

Vi ser utroligt varierede landskaber på Sydøen. Foto Viktors Farmor

Vandreferier - oplev med sanserne!

Vi oplever verden stærkest, når vi bevæger os til fods. På vandreturen mærker du virkelig, at du lever! Roen, lydene og duftene forfiner dine sanser. Du møder støvede stier, frodige bjerglandskaber og vild, utæmmet natur. Men vi har også lagt kulturelle, historiske og arkæologiske oplevelser ind.

Postkort-værdige udsigter står i kø i New Zealand. Her på Coromandel. Foto Viktors Farmor

Adventurerejser

Eventyret venter, lyder et gammelt mundheld. Og det gør det i særdeleshed på vores adventurerejser. Her lægger vi vægt på, at der er enestående oplevelser. Og de ligger ikke altid i forlængelse af en asfalteret vej eller en landingsbane. Vær klar på overraskelser og nye oplevelser!

Vi skal på hvalsafari ud for Kaikoura på Sydøen. Foto Viktors Farmor

Mere end 25 års erfaring med unikke grupperejser

Mindre grupper større oplevelser

Inkl. drikkepenge til guider og chauffører