Logo

Malawi

Fra små øer med sandstrande over farverige tropiske fisk til idylliske landsbyer – Malawi er en overset destination i Afrika.

Spændende natur, dyr, dyr, og flere dyr er essensen i en rejse til Malawi og Zambia. Der er ikke sparet på antallet af safariture, som foregår både på land og til vands,  men der er også tid til at få et indblik i  hverdagslivet  hos afrikanske landsbybeboere og til at lære om the-produktion.

Rejsen kunne hedde i Dr. Livingstones fodspor, for man kommer til nogle af de steder, som han opdagede og kortlagde. Blandt andet Malawisøen, der er den sø i verden, der huser flest forskellige arter af fisk – og fiskeri er da også en stor del af lokalbefolkningens dagligdag.

Dyrelivet er et kapitel for sig.  Liwonde nationalparken er en af de mest atmosfærefyldte naturparker i Afrika. Parken er domineret af Shire floden med mange krokodiller og flodheste. Der er omkring 900 elefanter, 4000 flodheste og 600 sabelantiloper i Liwonde nationalparken. I nyere tid er også zebraer, koantiloper og næsehorn blevet almindelige i parken.

 

Viktors Farmor i Malawi

Rundrejsen i Malawi og Zambia byder på tre nationalparker og to naturområder samt flodsejlads på shirefloden. Variationen i dyrelivet er stor, og der er mulighed for at se sky leoparder og næsehorn.

Malawi er et fantastisk safariland. Og mulighederne for safari i Afrika er mange - se dem alle her.

Pak ekstra batterier til kameraet - det ville være en skam at løbe tør.
 

Rejser til Malawi

Viktors Farmor baggrundsbillede