Naturrejser

Naturrejser i hele verden

På en Viktors Farmors rejse er der altid lagt vægt på natur og store oplevelser i naturen. Naturen fortryller, forundrer og overrasker hvor end, man rejser hen. Lige fra frodige regnskove til majestætiske bjerge til små oaser i ørkenens bløde og varme sand. I Patagonien glider vi forbi vilde heste, kondorer og flokke af flamingoer. Ved søen Lago Rosa stopper vejen. Stedet kalder de Verdens Ende.

I Uganda og Rwanda tager vi på gorillatracking i Bwindi Impenetrable Forest National Park, hvor vi følger de prægtige dyr på tæt hold.

Det kan også være, at det er ørkenen, der trækker? I Mellemøsten kører vi gennem knastørre ørkener til bjergkløfter, der rækker op over skyerne. Et højdepunkt er Wadi Rum-ørkenen i Jordan med sit imponerende form- og farvespil. Det oplever vi fra åbne jeeps med 4-hjuls træk. Efter mørkets frembrud overnatter vi under stjernehimlen. Et vaskeægte eventyr.

Naturen fortæller historier. Ved klippeformationen Broken Heart i Kirgisistan udspiller sig en myte om ulykkelig kærlighed. I samme land blev Issyk Kul i mere end 1500 år betragtet som hellig af de lokale. Søen er ganske klar, og det blå vand genspejles i landskabet.

Vi har natur- og dyrerejser til destinationer i størstedelen af verden. Her på siden kan du se flere af vores naturrejser og få inspiration til din næste store oplevelse. 

På en naturrejse med Viktors Farmor er der garanti for naturscener med både udsigt og indtryk. 

Natureventyret venter på dig!

Symfoni af sanseindtryk Der er bare noget helt specielt ved at bevæge sig ude i naturen. Lydene, duftene, det er ofte en helt symfoni af sanseindtryk, der rammer én. Og så er det spændende. Hvem spotter mon først et dovendyr? Eller den lillebitte rødøjet løvfrø? Eller noget helt tredje...

Josefine Aude Raas
Rejseleder

6 store naturoplevelser

Amazonas-regnskoven

En ufattelig diversitet af natur og dyreliv møder os i Colombia. Vi ser nogle af verdens mindste fugle – de farvestrålende kolibrier – og bevæger os fra snedækkede Andestinder til frodig Amazonregnskov. Vi befinder os her i ét af verdens biodiversitets-hotspots, hvor flere arter er endemiske.
Se rejsen til Colombia her

I regnskoven på Madagaskar

Unik natur og dyreliv findes også på Afrikas største ø, Madagaskar. I regnskoven spiser en sød lemur bambusskud få meter fra dig. Og en irgrøn kamelæon stirrer på dig med sine citrongule teleskopøjne. Blækspruttetræer svajer i vinden, og baobabtræer rækker op mod himlen.
Se rejsen til Madagaskar her

Udawalawe-nationalpark i Sri Lanka

I Udawalawe-nationalparken holder vi øje med det vilde dyreliv, når vi tager på tur i jeeps. Det er bl.a. elefantflokke, bøfler, sjakaler, varaner, krokodiller og et utal af forskellige og farverige fuglearter. Hvis vi er heldige spotter vi også leoparder og læbebjørne i parken.
Se rejsen til Sri Lanka her

Wadi Bani Khalid i Oman

På vejen til Wadi Bani Khalid køber vi ind til picnic. Vi passerer flere små landsbyer i oaser i det golde landskab. I wadi'en er der tid til en vandretur og eventuelt en dukkert (her kræves badetøj, der dækker skuldrene og går til knæet - både for mænd og kvinder).
Se rejsen til Oman her

Georgiske bjerglandskaber

I Georgien besøger vi den overvældende og utroligt smukke natur oppe i Kaukasusbjergene. Vi besøger det naturskønne Svaneti, som er et fantatisk område med høje bjerge og gletchere, og så gør det jo heller ingenting, at maden og vinen smager helt pragtfuldt deroppe.
Se rejsen til Georgien her

Galapagosøerne

Galapagosøerne, der ligger i Stillehavet ca. 1000 km vest for Ecuadors fastland, er sensationelle. 4 forskellige havstrømme mødes ved Galapagos, og derfor er plante- og dyrelivet helt enestående. Dyrene har sandsynligvis aldrig frygtet store rovdyr, og derfor er det muligt at komme helt tæt på dem.
Se rejsen til Galapagos her

Hvad siger vores gæster

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om mulighederne for naturrejser.
  • Mere end 25 års erfaring med unikke grupperejser

  • Mindre grupper større oplevelser

  • Inkl. drikkepenge til guider og chauffører