Hvad søger du?

Naturrejser

Den new zealandske Fiordland Nationalpark byder på udsigter, man troede kun fandtes på film. Parken betegnes som et af verdens naturvidundere med spejlblankt hav omgivet af dramatiske klippesider og vandfald. I Chiles Patagonien glider vi forbi vilde heste, kondorer og flokke af flamingoer. Ved søen Lago Rosa stopper vejen. Stedet kalder de Verdens Ende.

Tukan i Nicaragua.

 
Disse er blot to af de imponerende naturoplevelser, Viktors Farmor tilbyder. Vi har natur- og dyrerejser til destinationer i størstedelen af verden.

På rejsen til Uganda og Rwanda tager vi på gorillatracking i Bwindi Impenetrable Forest National Park, hvor vi følger de prægtige dyr på tæt hold.

I Mellemøsten kører vi gennem knastørre ørkener til bjergkløfter, der rækker op over skyerne. Et højdepunkt er Wadi Rum ørkenen i Jordan med sit imponerende form- og farvespil. Det oplever vi fra åbne jeeps med 4-hjuls træk. Efter mørkets frembrud overnatter vi under stjernehimlen. Et vaskeægte eventyr.

Naturen fortæller historier. Ved klippeformationen Broken Heart i Kirgisistan udspiller sig en myte om ulykkelig kærlighed. I samme land blev Issyk Kul i mere end 1500 år betragtet som hellig af de lokale. Søen er ganske klar, og det blå vand genspejles i landskabet. I det blå skær slippes en ørn fri. Den svæver i luftens høje lag, på jagt efter sit bytte.

I Det Indiske Ocean har hvalfangst været forbudt siden 1980'erne, og derfor er dette et af de bedste steder i verden at opleve blåhvaler og kaskelothvaler. Vi tager på hvalsafari ud for Sri Lankas kyst. Bagefter udforsker vi fastlandets nationalparker med regnskov, slette, brusende vandfald, gigantiske bregner og vilde orkidéer.

En ufattelig diversitet af natur og dyreliv møder os i Colombia. Vi ser nogle af verdens mindste fugle – de farvestrålende kolibrier – og bevæger os fra snedækkede Andestinder til frodig Amazonregnskov. I Colombia deler Andesbjergene sig i tre ”fingre”, der på dramatisk vis splitter landskabet op mellem høje bjerge og dybe dale. Vi befinder os her i ét af verdens biodiversitets-hotspots, hvor flere arter er endemiske. De findes med andre ord kun her.

Unik natur og dyreliv findes også på Afrikas største ø, Madagaskar. I regnskoven spiser en sød lemur bambusskud få meter fra dig. Og en irgrøn kamelæon stirrer på dig med sine citrongule teleskopøjne. Blækspruttetræer svajer i vinden, og baobabtræer rækker op mod himlen.

På en naturrejse med Viktors Farmor er der garanti for naturscener med både udsigt og indtryk. Du kan komme på enestående rejser i størstedelen af verden. Og du kan få oplevelser, der spænder fra natur, hvor alt lykkedes under skabelsen i New Zealand til at beskue uendeligheden ved Verdens Ende i Patagonien.

Natureventyret venter på dig!