Nyheder

Se alle vores nye rejser

Viktors Farmors nye rejser

Verden er spændende. Og den forandrer sig hele tiden. Grænser åbner sig. Grænser lukkes. Nye relationer opstår. Ny inspiration dukker op. Også i rejsebranchen.

Vi arbejder konstant med nye, spændende rejsemål, som vi gerne vil dele med jer. Rejseværkstedet lukker aldrig. Vi får hele tiden nye idéer og inspiration, så der hvert år dukker nye destinationer op. 

Nogle destinationer får også ekstra ture, så hold øje med den her side, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få nyheder direkte i din indbakke – så går du ikke glip af det næste store rejseeventyr.

Tidligere er nye rejsemål som Bhutan, det gamle kongerige i Himalaya, dukket op, eller en ekspedition til Spiti, eller også er det et område i et land, der måske er blevet lidt overset, som vi pludseligt får øjnene op for. 

Verden er stor, foranderlig og spændende! 

Hvad er en Viktors Farmor rejse?

Alle vores grupperejser er med en dansktalende rejseleder og en lokalguide – og prisen inkluderer drikkepenge og halv- eller helpension. Som altid er der ingen hokus pokus med prisen. 

Vi rejser i mindre grupper, da vi mener, at mindre grupper giver større oplevelser. På langt de fleste rejser er det max. 20 personer. 

For os er mødet med lokalbefolkningen en vigtig del af vores rejser. Derfor tilbyder vi på flere rejser landsbybesøg, besøg i private hjem, skolebesøg eller andre former, hvor vi får indblik i det lokale liv og de lokales hverdag. 

Oplev Løveklippen på en rejse til Sri Lanka med Viktors Farmor. Rejs med på den store rundrejse i landet. Vandrerute til Phugtal imponerer med sine rå bjergvægge og brusende flod. Foto Viktors Farmor

Viktors Farmors rejsetyper

Som rejsende bliver vi aldrig færdige med at udforske den store og foranderlige verden. Vi ser det som en af vores fornemmeste opgaver at blive ved med at dele rejseinspiration med jer og opfordre til at rejse ud på nye eventyr. Derfor laver vi også flere forskellige rejsetyper. Alle vores rejser er grupperejser, men vi har forskellige typer, heriblandt Adventurerejser.

Det er rejser, hvor vi kommer langt væk fra turismens godt betrådte stier, kører på mere ujævne veje og skal finde den gode spejderånd frem. 

Vi har også Vandreture, hvor vi virkelig mærker naturen og møder støvede stier, frodige bjerglandskaber og vild, utæmmet natur. Vi har 4 niveauer, så du kan vælge lige den vandretur, der passer til dig. 

Derudover laver vi Rejser kun for kvinder, hvor vi dykker ned i kvindekulturen i det pågældende land. Når man rejser i en gruppe kun af kvinder, åbner der sig nye døre, som måske ellers ville være lukkede. 

Og vi har mange flere rejsetyper. Fælles for dem alle er, at du får mulighed for at udforske den lokale kultur og natur helt tæt på.

Hvad siger vores gæster

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere.
  • Mere end 25 års erfaring med unikke grupperejser

  • Mindre grupper større oplevelser

  • Inkl. drikkepenge til guider og chauffører