Hvad søger du?

Nyheder

Verden er spændende. Og den forandrer sig hele tiden. Grænser åbner sig. Grænser lukkes. Nye relationer opstår. Ny inspiration dukker op. Også i rejsebranchen.

Kirsten Gynther Holm - Viktors Farmor.

Vi arbejder konstant med nye, spændende rejsemål, som vi gerne vil dele med jer. Rejseværkstedet lukker aldrig! I 2023 har vi en række nye rejser på programmet. De er samlet her på siden, så du nemt kan danne dig et overblik.

Der kommer hele tiden flere rejser til, og nogle destinationer får ekstra ture, så hold øje med den her side, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få nyheder direkte i din indbakke – så går du ikke glip af det næste store rejseeventyr.

Alle vores rejser er pakkerejser med dansk rejseleder – og prisen inkluderer drikkepenge og halv- eller helpension. Som altid er der ingen hokus pokus med prisen. Det har ikke ændret sig!

Rigtig god rejse!
 

 
Rejs ud i verden med Viktors Farmor

Som rejsende bliver vi aldrig færdige med at udforske den store og foranderlige verden – interessen, nysgerrigheden og vandrelysten hører sjældent op. Vi ser det som en af vores fornemmeste opgaver at blive ved med at dele rejseinspiration med vores rejselystne gæster og opfordre til at søge nye oplevelser.

Vil du have en kulturoplevelse for livet? Så rejs med Viktors Farmor. Vi tilbyder flere forskellige rejsetyper, så mon ikke, at vi også kan finde en rejse, der passer til dine behov. Fælles for alle vores rejsetyper er, at du får mulighed for at udforske den lokale kultur og natur helt tæt på.

Vi lægger nemlig en stor ære i at kunne tilbyde uforglemmelige kulturrejser til fascinerende rejsemål, hvor masseturismen ikke har vundet indpas endnu.

Vores rejser er grupperejser, hvor vi rejser i mindre grupper. Mindre grupper giver større oplevelser. 

Hvis du ikke ved, hvor din næste rejse skal gå hen, så kan du her finde inspiration ved at gå opdagelse blandt vores mange spændende rejsemål.