Rejser kun for kvinder

Hvorfor vælge en rejse kun for kvinder?

Klædt i grønt viser en brud i Uzbekistan sit hemmelige brudeværelse frem. Klædt i rødt er 1000 kvinder i Nepal til kvindefestival. Det er farverige syn på en Rejse kun for kvinder med Viktors Farmor. Og i Jordan venter et uforglemmeligt møde med den internationalt kendte journalist og forfatter Rana Husseini, som har kæmpet imod æresdrab og uværdig behandling af kvinder.

Rejser kun for kvinder er særlige grupperejser. For de giver mulighed for andre oplevelser og åbner nye døre, som måske ellers holdes lukket. 

I dag kan kvinder tage sammen på opdagelse i Jordan, Uzbekistan, Nepal og Armenien. Fælles for turene er: Du kommer ind på livet af kvinder i andre kulturer. Hvad enten de er husmødre eller borgerrettighedsforkæmpere. Og samtidigt får vi i gruppen et helt specielt fællesskab. 

Hør om Rejser kun for kvinder

Åbner andre døre På Rejser kun for kvinder har vi fokus på lidt mere forkælelse. Og så åbner det nogle andre døre, når man kun er kvinder. Vi får lov at komme med om bag gardinet og møde kvinder og lave mad sammen, snakke sammen, handle sammen. Det er noget af det, der gør rejserne specielle.

Mie Ellen Gynther
Rejseleder

Tæt på den lokale kvindekultur

På tværs af kultur, religion og generation

På Rejser kun for kvinder får du mulighed for at komme helt tæt på den lokale kvindekultur, hvor der gemmer sig mange inspirerende og tankevækkende historier bag kvindernes slør. Du oplever desuden alt fra madfestivaler til utrolig kunsthåndværk. Kvinder mødes, på tværs af kulturer, religioner og generationer. Som en deltager udtrykker det: "Vi finder ud af, at der er noget, der binder os sammen universelt. Emner som omsorg og ømhed overfor børn og familie dukker op. Og selv om vi taler forskellige sprog, er vi lynhurtigt på bølgelængde". Og så skal man ikke glemme, at man også møder veninder, man ikke vidste, man havde. Der opstår et fællesskab mellem de rejsende, når man sidder på kryds og tværs i bussen, og ved afskeden i Kastrup er der knus og udveksling af kontaktinfo.

3 gode grunde til at vælge en Rejse kun for kvinder:

  • Oplev kvindekulturer i andre lande, og kom med om bag gardinet
  • Nyd et fællesskab kun for kvinder
  • Dyk ned i kvindelige håndværk, og prøv dem af med andre i bl.a. et kvindekooperativ
Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om rejser kun for kvinder.
  • Mere end 25 års erfaring med unikke grupperejser

  • Mindre grupper større oplevelser

  • Inkl. drikkepenge til guider og chauffører