Hvad søger du?

Flyv ud fra Billund og Aalborg

Opdag verden med Viktors Farmor - du kan på flere rejser flyve fra Billund eller Aalborg Lufthavn. Hvis du foretrækker at flyve fra Jylland og ikke lufthavnen i København, har vi flere afgange fra Billund og Aalborg Lufthavn. Og vi er hele tiden på udkig efter afgange fra andre lufthavne til at supplere vores udbud med.

Det, vi holder øje med, er efterspørgsel, betingelser og priser, hvis vi skal tage en ny lufthavn i betragtning.

Her på siden har vi samlet alle vores rejser fra Billund og Aalborg, for at gøre det så nemt som muligt. Derudover har vi skrevet under Bemærkning på de enkelte rejser, hvis vi flyver fra Jylland.

Husk også, at det altid er muligt at spørge om tilslutning fra Billund, Aarhus eller Aalborg på vores ture med afrejse fra Kastrup.

Gratis tilslutning

Der er gratis tilslutning fra Billund og Aalborg på langt de fleste rejser til Peru, Costa Rica og Ecuador, som ellers er fra Kastrup. Dette gælder så længe pladser haves og er således forbeholdt de hurtigste. Det vil du også kunne se under Bemærkning på hver enkelt rejse. 

Rabat på hotel i Billund

Har du en tidlig afrejse fra Billund, kan du med fordel overnatte på Billund Airport hotel, der ligger få skridt fra terminalen. Som Viktors Farmor-gæst får du 15% rabat på din overnatning. Læs mere om vores rabataftaler

Rigtig god rejselyst!

Hvad siger vores gæster

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om mulighederne for rejser fra Jylland.

Mere end 25 års erfaring med unikke grupperejser

Mindre grupper større oplevelser

Inkl. drikkepenge til guider og chauffører