Hvad søger du?

Artikler om Oceanien

 

Koalaer, kænguruer og kiwier. Hvaler, hajer og hobbitter. Australien og New Zealand har noget for enhver smag.

På den anden side af kloden finder vi Australien og New Zealand - der er langt derover, men oplevelserne står uden tvivl mål med anstrengelserne.

 

Læs vores artikler om Oceanien her: New Zealand - Australien 

 
 

New Zealand

 

Lyden af stilhed på den tvivlsomme fjord

Lyden af skibsmotoren dør ud. Pludselig er der stilhed. Det eneste, vi hører, er lyden af vandfald. ”The Sound of Silence” omgiver os.

Læs artiklen her
 

Det lader vi være med

Verdens adrenalin-hovedstad ligger i New Zealand. I hvert fald når de selv skal sige det. Man kan ikke rejse til New Zealand uden at se Queenstown. Men man behøves jo ikke kaste sig ud i udfordrende fysisk aktivitet.

Læs artiklen her
 

Ståltråden nummer 8

De kalder sig selv for kiwier – new zealænderne. Med typisk selvironi og humor. Man bliver i godt humør af at besøge dem – og deres umådeligt flotte land.

Læs artiklen her
 

 
Australien
 

Om 200 km sker der noget spændende...

En rejsefortælling fra Australiens røde centrum. En tur i Outbacken er et møde med en barsk natur, men det er en oplevelse for livet.

Læs artiklen her
 

Kangaroo Island – Australiens naturparadis

Det tager under en time at sejle fra Jarvis Bay syd for Adelaide til øen Kangaroo Island. Men alligevel er det som at ankomme til en helt anden verden.

Læs artiklen her
 

Kamelen der nær havde ændret Australiens historie

I dag har Australien en af verdens største og sundeste bestande af vilde kameler. Men det kunne let være gået helt anderledes takket være to helt specifikke kameler.

Læs artiklen her